data protection

data protection

Νέο Σεμινάριο GDPR - DPO Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων. Ο Γενικός Κανονισμός GDPR και ο Νόμος 4624/2019

GDPR seminars 2020

Απο την στιγμή που μπήκε στην ζωή των επιχειρήσεων ο νέος Κανονισμός, γίνεται σαφές ότι ανοίγει ένα νέο πεδίο πεδίο εξειδίκεύσης για πλήθος επαγγελματιών (δικηγόρων και απόφοίτων Νομικών Σχολών, μηχανικών πληροφορικής, web designers κ.α.), ενώ ταυτόχρονα στελέχη επιχειρήσεων με αυξημένα διοικητικά καθήκοντα καθώς και στελέχη πληροφορικής καλούνται να γνωρίζουν τις νέες κανονιστικές απαιτήσεις και το πλαίσιο εφαρμογής τους, ώστε να είναι ενισχυτικοί ως προς την συμμόρφωση των επιχειρήσεων.

Το σεμινάριο, διάρκειας 20 ωρών (5*4ώρες) θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης, υλοποιείται απο την Taseis Management, τον συμβουλευτικό - εκπαιδευτικό φορέα που έχει πραγματοποιήσει πλήθος συμμορφώσεων σε μικρούς και μεγάλους οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Εισηγητές είναι οι εξειδικευμένοι στα Προσωπικά Δεδομένα και καταξιωμένοι στον κλάδο τους νομικοί Δημήτρης Ζωγραφόπουλος και Αντώνης Βενέρης καθώς και ο καθηγητής Πληροφορικής του Ο.Π.Α., Δημήτρης Καρδαράς.

Σεμινάριο για τα ξενοδοχεία: "Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων - General Data Protection Regulation (GDPR)"

Σεμινάριο για τα ξενοδοχεία: "Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων - General Data Protection Regulation (GDPR)"

30 & 31 Οκτωβρίου 2018 | Σεμινάριο για τα ξενοδοχεία: "Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων - General Data Protection Regulation (GDPR)".  

Η Taseis έχοντας ήδη αναλάβει την συμμόρφωση με τον Κανονισμό GDPR για πολλά ξενοδοχεία και μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας είναι σε θέση να γνωρίζει επακριβώς τις ιδιαίτερες ανάγκες του ξενοδοχειακού κλάδου. Παράλληλα, η εκπαιδευτική ομάδα η οποία αναλαμβάνει τά διεπιχειρησιακά και ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια διαθέτει την αρτιότερη κατάριση καθώς συγκροτείται από πρώην μέλη της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και μέλη νομοπαρασκευαστικών επιτροπών (για την προστασία προσωπικών δεδομένων, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, το δίκαιο ηλεκτρονικών επικοινωνιών κ.α.), από καθηγητές πανεπιστημίων των Σχολών Νομικής, Πληροφορικής και Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων και από ειδικούς επιστήμονες, νομικούς και μηχανικούς πληροφορικής, οι οποίοι διαθέτουν τόσο το θεωρητικό, όσο και το πρακτικό υπόβαθρο για την ολιστική προσέγγιση των νομικών, διακυβερνητικών και επιχειρησιακών - τεχνικών πτυχών που απορρέουν από τον Κανονισμό. 

Επιμορφωτικό Σεμινάριο: Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων *General Data Protection Regulation (GDPR)*

Σεμινάριο GDPR

Η Taseis έχει συγκροτήσει την πλέον κορυφαία ομάδα στην χώρα πάνω στην προστασία των προσωπικών δεδομένων έχοντας ήδη αναλάβει δεκάδες  έργα συμμόρφωσης με τον Γενικό κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων GDPR. Αποτελείται από πρώην μέλη της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, μέλη νομοπαρασκευαστικών επιτροπών (για την προστασία προσωπικών δεδομένων, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, το δίκαιο ηλεκτρονικών επικοινωνιών κ.α.), από καθηγητές πανεπιστημίων των Σχολών Νομικής, Πληροφορικής και Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων καθώς και από ειδικούς επιστήμονες, νομικούς και μηχανικούς πληροφορικής, οι οποίοι διαθέτουν τόσο το θεωρητικό, όσο και το πρακτικό υπόβαθρο για την ολιστική προσέγγιση των νομικών, διακυβερνητικών και επιχειρησιακών - τεχνικών πτυχών που απορρέουν από τον Κανονισμό. Η εμπιστοσύνη σας στον φορέα μας αποτελεί επένδυση στο αύριο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:

 

Γενικό Πρόγραμμα GDPR "Ο Κανονισμός GDPR στις επιχειρήσεις" (24 εκπαιδευτικές ώρες)
09 Οκτωβρίου 2018 (1η μέρα), 10.00 - 17.00
10 Οκτωβρίου 2018 (2η μέρα), 10.00 - 17.00
11 Οκτωβρίου 2018 (3η μέρα), 10.00 - 17.00

Ο Κανονισμός GDPR στις ξενοδοχειακές Μονάδες  (16 εκπαιδευτικές ώρες)
30 & 31 Οκτωβρίου 2018 | ωράριο 10.00 - 17.00 

 

Εγγραφή στο RSS - data protection

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής