Ανακοίνωση συνεργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε την συνεργασία μας με την Πανελλήνια Ένωση Ξενοδόχων (ΠΟΞ), η οποία μας επέλεξε, μεταξύ δεκάδων προτάσεων, ως την προτεινόμενη για τα μέλη της επιχειρηματική επιλογή για την συμμόρφωση των ξενοδοχειακών τους μονάδων με τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR) αλλά και για την παροχή υπηρεσιών Συμβούλου DPO και εκπαίδευσης του απασχολούμενου προσωπικού.

Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο των συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παρέχει επί σειρά ετών σε επιχειρήσεις, δραστηριοποιήθηκε, ήδη πριν από τη θέση του Κανονισμού σε άμεση υποχρεωτική εφαρμογή, στο τομέα της προστασίας προσωπικών δεδομένων από την πλευρά των επιχειρήσεων, ως αποδείχθηκε απαραίτητο, λόγω της συνεχώς αυξανόμενης ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης γύρω από τα ζητήματα αυτά.

Ειδικότερα στον τομέα του τουρισμού, ως ένα τομέα που στηρίζει την ελληνική οικονομία και που υποδέχεται ανθρώπους από όλο τον κόσμο, με πιθανότατα καλλιεργημένη κουλτούρα προστασίας προσωπικών δεδομένων, θα πρέπει να αποδίδεται η δέουσα προσοχή, προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα των επιχειρηματιών που μπορεί να πληγούν λόγω μη προσήκουσας ενημέρωσης, εναρμόνισης και υποβάθμισης των σχετικών κινδύνων.

Η εταιρεία μας έχει συμμορφώσει μεγάλο αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και μερικούς από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας. Η Taseis συνεχίζει το έργο της, και με αίσθημα ευθύνης δεσμευόμαστε για την παροχή εξατομικευμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τα μέλη της ΠΟΞ, ευχαριστώντας την θερμά για την επιλογή της, η οποία αποτελεί για εμάς μια τεράστια αναγνώριση της μεγάλης μας προσπάθειας να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων για την κάθε επιχείρηση.

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα