Πως να Αποκτήσουν οι Εργαζόμενοι & τα Στελέχη σας Συνείδηση Προσωπικής Ποιότητας & Κουλτούρα Ομάδας.

 

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – mini Briefing

«ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΟΜΑΔΑΣ»

 

ΣΚΟΠΟΣ

  • Να συνειδητοποιήσουν  οι συμμετέχοντες την σημασία της “Προσωπικής Ποιότητας” στην εργασία τους & τα σημαντικά προβλήματα συνεργασίας & κακής εικόνας  που δημιουργούνται σε μια Επιχείρηση η Οργανισμό από την απουσία της.
  • Να καταλάβουν γιατί το 80% των προγραμμάτων Ολικής Ποιότητας στη Δύση έχουν αποτύχει.
  • Να δίνουν μεγάλη σημασία στο ντύσιμο & την εμφάνιση τους, στους τρόπους & τη συμπεριφορά τους & στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν.   
  • Να αποκτήσουν νοοτροπία ”Κουλτούρας Ομάδας” χωρίς ανταγωνισμούς μεταξύ τμημάτων η ακόμη & συναδέλφων του ιδίου τμήματος.
  • Να μάθουν να δουλεύουν για κοινούς Στόχους που είναι η Επιτυχία & η άριστη εικόνα της Επιχείρησης η του Οργανισμού στην αγορά.

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το mini Briefing απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους και τα Στελέχη μιας Επιχείρησης ή ενός Οργανισμού, που τους ενδιαφέρει η βελτίωση της Ποιότητας των Προϊόντων ή των προσφερόμενων Υπηρεσιών προς τους Πελάτες τους, καθώς & η βελτίωση της Επικοινωνίας και της Συνεργασίας όλων των τμημάτων τους & τα μηνύματα της εποχής που διανύουμε!!

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ/ΚΟΣΤΟΣ/ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Το mini Briefing διεξάγεται σε  4 εκπαιδευτικές ώρες
  • Το κόστος είναι 140 ευρώ /άτομο ενώ παρέχεται έκπτωση 15% (120 ευρώ/άτομο) στη περίπτωση που η συμμετοχή εξοφληθεί τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του.
  • Στο κόστος περιλαμβάνονται οι Εισηγήσεις, η Συμβουλευτική & τα Case Studies, καθώς & τα Εγχειρίδια εφαρμογής (manuals) του προγράμματος σε ηλεκτρονική μορφή.

 

Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Γιώργος Μπούας - Σύμβουλος Ανάπτυξης Προσωπικού & Επιχειρήσεων

Ο κ. Γ. Α. Μπούας κατάγεται από την Κέρκυρα και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στη “Διοίκηση Προσωπικού” και τα  τελευταία 35 έτη έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες Στελέχη και εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα & των γραφείων της Ευρωπαικής  Ενωσης στις Βρυξέλλες, Στρασβούργο & Αθήνα σε θέματα Ποιότητας, Εξυπηρέτησης Πελατών, Ανθρώπινων και Εργασιακών Σχέσεων, Ηγεσίας & Management και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Τα τελευταία 8 έτη σημειώνει μεγάλη επιτυχία  το εκπαιδευτικό του έργο, που αφορά στην ψυχολογική προσέγγιση και διαχείριση από τις Επιχειρήσεις της πρόσφατης οικονομικής κρίσης. Είναι πιστοποιημένος Εισηγητής του Ο.Α.Ε.Δ. και του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., συμμετέχοντας σε όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα. Το πελατολόγιο του περιλαμβάνει όλη την αφρόκρεμα των Ελληνικών Επιχ/σεων.

Από το 1985 μέχρι σήμερα  έχουν δημοσιευθεί πολλά άρθρα & συνεντεύξεις του σε διάφορες Εφημερίδες & περιοδικά (ΕΞΠΡΕΣ, ΤΑ ΝΕΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΚΕΡΔΟΣ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, ΑΓΟΡΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, STATUS κ. α.), ενώ παράλληλα είναι και Επίκουρος Καθηγητής σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα & προσκεκλημένος βασικός Ομιλητής σε διάφορα Συνέδρια.

 

Πληροφορίες & Εγγραφές:

2103310240 & 2103310241 (ωράριο επικοινωνίας: 09.00 – 19.00)  

 

Κατηγορία σεμιναρίων: 

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής