Πως να Εξασφαλίσετε την Πίστη & Αφοσίωση των Υφισταμένων σας & να Αυξήσετε την Παραγωγικότητά τους.

 

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – mini Briefing

«ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΑΣ & Ν’ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ»

 

 

ΣΚΟΠΟΣ

Να μάθει ο Επικεφαλής & όλο το Management του Οργανισμού ή της Επιχείρησης:

  • Να εμπνέει τους υφισταμένους του ν’ αποδώσουν, στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.   
  • Να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους & να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.
  • Να επικοινωνούν καλύτερα με το περιβάλλον.  
  • Να επιλέγουν σωστά τους συνεργάτες τους & ν’ αξιολογούν τη απόδοση τους.
  • Να εκχωρούν πρωτοβουλίες &  αρμοδιότητες στους υφισταμένους τους.
  • Να ανεβάζουν το ηθικό των υφισταμένων τους σε περίοδο κρίσης.

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το mini Briefing  απευθύνεται σε όλους τους Επιχειρηματίες & τα Στελέχη μιας Επιχείρησης καθώς και στους επικεφαλής ενός Οργανισμού & τους Διευθυντές ή Προϊσταμένους τους, που ο χρόνος τους είναι πολύτιμος & δεν μπορούν να συμμετέχουν σε σεμινάρια μεγάλης διάρκειας και τους ενδιαφέρει να εμπεδώσουν & ν’ αναπτύξουν τα ηγετικά τους προσόντα, να βελτιώσουν την ποιότητα των υφισταμένων τους καθώς & την εξυπηρέτηση των πελατών τους. 

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ/ΚΟΣΤΟΣ/ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Το mini Briefing διεξάγεται σε  4 εκπαιδευτικές ώρες
  • Το κόστος είναι 140 ευρώ /άτομο ενώ παρέχεται έκπτωση 15% (120 ευρώ/άτομο) στη περίπτωση που η συμμετοχή εξοφληθεί τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του.
  • Στο κόστος περιλαμβάνονται οι Εισηγήσεις, η Συμβουλευτική & τα Case Studies, καθώς & τα Εγχειρίδια εφαρμογής (manuals) του προγράμματος σε ηλεκτρονική μορφή.

 

Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Γιώργος Μπούας - Σύμβουλος Ανάπτυξης Προσωπικού & Επιχειρήσεων

Ο κ. Γ. Α. Μπούας κατάγεται από την Κέρκυρα και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στη “Διοίκηση Προσωπικού” και τα  τελευταία 35 έτη έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες Στελέχη και εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα & των γραφείων της Ευρωπαικής  Ενωσης στις Βρυξέλλες, Στρασβούργο & Αθήνα σε θέματα Ποιότητας, Εξυπηρέτησης Πελατών, Ανθρώπινων και Εργασιακών Σχέσεων, Ηγεσίας & Management και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Τα τελευταία 8 έτη σημειώνει μεγάλη επιτυχία  το εκπαιδευτικό του έργο, που αφορά στην ψυχολογική προσέγγιση και διαχείριση από τις Επιχειρήσεις της πρόσφατης οικονομικής κρίσης. Είναι πιστοποιημένος Εισηγητής του Ο.Α.Ε.Δ. και του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., συμμετέχοντας σε όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα. Το πελατολόγιο του περιλαμβάνει όλη την αφρόκρεμα των Ελληνικών Επιχ/σεων.

Από το 1985 μέχρι σήμερα  έχουν δημοσιευθεί πολλά άρθρα & συνεντεύξεις του σε διάφορες Εφημερίδες & περιοδικά (ΕΞΠΡΕΣ, ΤΑ ΝΕΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΚΕΡΔΟΣ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, ΑΓΟΡΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, STATUS κ. α.), ενώ παράλληλα είναι και Επίκουρος Καθηγητής σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα & προσκεκλημένος βασικός Ομιλητής σε διάφορα Συνέδρια.

 

Πληροφορίες & Εγγραφές:

2103310240 & 2103310241 (ωράριο επικοινωνίας: 09.00 – 19.00)  

 

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής