Πως να Ολοκληρώνετε ένα Επιτυχημένο Meeting στο Μισό Χρόνο

   

  ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – mini Briefing

  «ΠΩΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ MEETING ΣΤΟ   ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ»

   

   

  ΣΚΟΠΟΣ

  Να μάθουν οι συμμετέχοντες:

  • Να συντονίζουν σωστά κι αποτελεσματικά τα meetings τους.
  • Να τα ξεκινούν & να τα ολοκληρώνουν  στην ώρα τους.
  • Να είναι σωστοί & παραγωγικοί συμμετέχοντες.
  • Να συνειδητοποιήσουν ότι από τον τρόπο που αναπτύσσουν της απόψεις τους & τις ιδέες τους & από το ενδιαφέρον που δείχνουν, μπορούν να φτιάξουν ή να καταστρέψουν τη καριέρα τους.
  • Να ελέγχουν & να αξιολογούν την επιτυχία  ενός meeting.
  • Να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της εφαρμογής στη πράξη (Πρόγραμμα δράσης) των αποφάσεων του κάθε meeting.

   

  ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους και τα Στελέχη μιας Επιχείρησης ή ενός Οργανισμού, που αισθάνονται ότι τα meetings στο περιβάλλον τους είναι αδικαιολόγητα χρονοβόρα & αντιπαραγωγικά, σε αρκετές δε περιπτώσεις μη αποτελεσματικά ή βαρετά, με αποτέλεσμα να χάνουν πολύτιμο χρόνο από την εκπλήρωση ουσιαστικών  επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

   

  ΔΙΑΡΚΕΙΑ/ΚΟΣΤΟΣ/ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Το mini Briefing διεξάγεται σε  4 εκπαιδευτικές ώρες
  • Το κόστος είναι 140 ευρώ /άτομο ενώ παρέχεται έκπτωση 15% (120 ευρώ/άτομο) στη περίπτωση που η συμμετοχή εξοφληθεί τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του.
  • Στο κόστος περιλαμβάνονται οι Εισηγήσεις, η Συμβουλευτική & τα Case Studies, καθώς & τα Εγχειρίδια εφαρμογής (manuals) του προγράμματος σε ηλεκτρονική μορφή.

   

  Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

  Ο κ. Ν. Μπούας κατάγεται από την Κέρκυρα και γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics & Political Science στο Management και τη Στρατηγική των Επιχειρήσεων ενώ είναι και Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων.

  Τα τελευταία 15 έτη έχει διατελέσει στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Generali και η Interamerican αλλά και μεγάλες Ελληνικές εταιρείες έχοντας εμπειρία από διαφορετικούς κλάδους και διευθυντικές θέσεις ευθύνης με εξειδίκευση στον τομέα ανθρώπινου δυναμικού.

  Τα τελευταία 4 έτη ασκεί παράλληλα το επάγγελμα του εισηγητή – συμβούλου επιχειρήσεων σε θέματα σε θέματα Management, Leadership & Staff Motivation, Επιλογής Προσωπικού, Τεχνικές Meetings, Σχεδιασμού Καριέρας & Διαχείρισης/Οργάνωσης Logistics. 

   

  Πληροφορίες & Εγγραφές:

  2103310240 & 2103310241 (ωράριο επικοινωνίας: 09.00 – 19.00)  

  Κατηγορία σεμιναρίων: 

  Μας εμπιστεύτηκαν

  Taseis Newsletter

  Δείτε τα τελευταία νέα μας

  100% spam free.

  ISO 9001:2015

  Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

  ISO 27001:2013

  H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

  ISO 27001:2013 logo

   

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
  tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
  e-mail: info[at]taseism.gr

  Τρόποι Πληρωμής