Πρόγραμμα Σεμιναρίων | Φεβρουάριος 2018

Κατηγορία: 

Πρόγραμμα Σεμιναρίων & Βιωματικών Εργαστηρίων
Φεβρουάριος 2018

 

Ανοιχτά σεμινάρια για τον μήνα Φεβρουάριο 2018. Η Taseis Management, όπως κάθε χρόνο, οργανώνει και υλοποιεί σεμινάρια διεπιχειρησιακού χαρακτήρα στην έδρα την στο κέντρο της Αθήνας (Αιόλου 72). Όλα τα σεμινάρια επιδοτούνται απο το ΛΑΕΚ, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης μέσω την νέας πλατφόρμας τηλεκατάρτισης με την χρήση υπηρεσίας livestreaming. Ενημερωθείτε  αναλυτικά...

 

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) (32 ώρες)
Κάθε Δευτέρα, απο 21.02 ως 25.02

Στις 27 Απριλίου του 2016 υιοθετήθηκε ο νέος Γενικός Κανονισμός για τα Προσωπικά Δεδομένα ο οποίος θα εφαρμοσθεί άμεσα σε όλα τα Κράτη Μέλη της ΕΕ στις 25 Μαΐου 2018. Αυτό σημαίνει ότι μετά τις 25.05.2018 όποιοι επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα υποχρεούνται να τηρούν τον Κανονισμό και αντιμετωπίζουν κυρώσεις σε περίπτωση μη τήρησης των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτόν. Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες που απορρέουν από τον νέο κανονισμό τα κέντρα δια βίου μάθησης TASEIS και οι επιλεγμένοι συνεργάτες τους οργανώνουν και υλοποιούν εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 32 ωρών με σκοπό οι εκπαιδευόμενοι, να αποκτήσουν τη δέουσα κατάρτιση για το χειρισμό των κυριότερων ζητημάτων και απαιτήσεων που απορρέουν από τον νέο κανονισμό. 


Σεμινάρια Office 24 ωρών + πιστοποίησης (ΑΣΕΠ)
από 29.01

Τα σεμινάρια Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Access, Explorer, Outlook) θα διεξαχθούν στις πιστοποιημένες μας αίθουσες στην Αθήνα από τις 29 Ιανουαρίου 2018 σε ευέλικτα πρωινά και απογευματινά τμήματα. Με το πέρας των σεμιναρίων οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν μέρος χωρίς επιπλέον κόστος σε εξετάσεις πιστοποίησης. Για τις εταιρείες το σεμινάριο παρέχεται και inhouse. 


Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ
από 29.01

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  σε συνεργασία  με τα κέντρα Δια Βίου Μάθησης TASEIS στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους στον τομέα της δια βίου μάθησης οργανώνουν και υλοποιούν  τον 14ο κύκλο εκπαίδευσης στo Νομό Αττικής στο πλαίσιο του επιμορφωτικού προγράμματος «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» διάρκειας 160 ωρών. Οι εκπαιδευόμενοι μέσα από ένα πρόγραμμα μικτής εκπαίδευσης (δια ζώσης και τηλεκατάρισης) προετοιμάζονται μεταξύ άλλων για τις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών της μη τυπικής εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ. Για τους εκπαιδευόμενους που δεν έχουν επαγγελματική εμπειρία 150 ωρών εξασφαλίζεται η δυνατότητα απευθείας συμμετοχή τους στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ με την εγγραφή τους στο μητρώο Εκπαιδευτών ΕΚΠΑ-ΕΛΚΕ.


Αυτοπεποίθηση και  Διαχείριση Stress
09.02.18

Το εργαστήριο είναι ένα καθαρά βιωματικό και διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δίνει τα εργαλεία διαχείρισης stress και προετοιμάζει τους συμμετέχοντες, ώστε να αναγνωρίζουν όλα τα συμπτώματα του stress και να αναλύουν τις αρνητικές σκέψεις, στάσεις και συναισθήματα γύρω από την δυσκολία διαχείρισης και ελέγχου μιας κατάστασης και αναπτύσσει την αυτοπεποίθηση του, προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέρχεται στο σύγχρονο πιεστικό περιβάλλον εργασίας.


Στελέχωση Προσωπικοού - Πρακτικό Εργαστήριο
21.02.18

Ένα πρακτικό σεμινάριο εκπαίδευσης και εξάσκησης πάνω στις τεχνικές στρατολόγησης ανθρώπινου δυναμικού σε όλα τα στάδια που προηγούνται της τελικής επιλογής και τοποθέτησης ενός εργαζόμενου σε μια ορισμένη θέση εργασίας. Το εργαστήριο αποτελεί εφόδιο για σωστή λήψη αποφάσεων κατά την επιλογή και στελέχωση προσωπικού προκειμένου να συνεισφέρετε στην αύξηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρησης.


Σεμινάριο Budgeting
13.02 & 15.02.18

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να διδάξει στους συμμετέχοντες πώς να αναπτύσουν και να παρακολουθούν έναν προϋπολογισμό, για την βελτίωση των επιδόσεων και των αποτελεσμάτων που απαιτούν οι εκάστοτε στόχοι μιας επιχείρησης και να τους προετοιμάσει πάνω στο χτίσιμο σχεδίου αντιμετώπισης απρόβλεπτων περιστάσεων, καθιστώντας τον προϋπολογισμό εργαλείο προγραμματισμού με τη μέγιστη δυνατή ευελιξία.Ποιοτική Εξυπηρέτηση και Τηλεφωνική Επικοινωνία για την αύξηση των πωλήσεων
23.02.18

Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τις τεχνικές της αποτελεσματικής τηλεφωνικής επικοινωνίας, προκειμένου να τις χρησιμοποιούν στην καθημερινή τους εργασία και να αυξήσουν την απόδοσή τους, να μειώσουν σημαντικά το χρόνο ολοκλήρωσης των κλήσεων και συνολικά τον χρόνο αποπεράτωσης εργασιών. Επίσης, μέσα απο την εκπαίδευση θα καταφέρουν να βελτιώσουν συνολικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εικόνα της επιχείρησης.


 


Όλα τα σεμινάρια της Taseis προσφέρονται και εξ αποστάσεως (live-streaming παρακολούθηση) μέσω της νέας μας εύχρηστης πλατφόρμας τηλεκατάρτισης! 

 

Προηγούμενα σεμινάρια

Αντιμετώπιση Ληστείας για προσωπικό επιχειρήσεων
Διαχείριση Reception για Γραμματείς Υποδοχής

Διαχείριση «κόκκινων» δανείων και πιστώσεων μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών
Event management
Public Speaking: Τεχνικές Επικοινωνίας & Παρουσίασης σε ακροατήριο
Αποτελεσματικές Λιανικές Πωλήσεις - Πρακτικό εργαστήριο στις Πωλήσεις Λιανικής
Ηλεκτρονική Δικτύωση με αποτελέσματα  για διοικητικα στελέχη, ελέυθερους επαγγελματίες, και πωλητές B2B.
Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα
Θαλάσσια & Χερσαία Μεταφορά Εμπορευμάτων
Διαχείριση «κόκκινων» δανείων και πιστώσεων
Αποτελεσματικές Διαπραγματεύσεις  - Εργαστήριο Πρακτικών Εφαρμογών
Best Practices in Management - Εργαστήριο Πρακτικών Εφαρμογών
Managerial Skills για γυναίκες σε θέσεις ευθύνης
 

Αίτηση Συμμετοχής(download)
Αποστολή αίτησης στο info@taseism.gr
και επιβεβαίωση στο τηλ. 2103310240

 

Taseis Management
Αιόλου 72, 10559
Tel: 210 3310240 - 1
Fax: 210 3310267
Email: info@taseism.gr
Web: www.taseism.gr

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2008

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής