Πρόγραμμα Σεμιναρίων & Βιωματικών Εργαστηρίων Φθινόπωρο 2017

Κατηγορία: 

 

 

Πρόγραμμα Σεμιναρίων & Βιωματικών Εργαστηρίων
Φθινόπωρο 2017

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ


Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ  18 Σεπτεμβερίου - 12 Νοεμβρίου 2017  (υλοποιείται)
Αντιμετώπιση Ληστείας για προσωπικό επιχειρήσεων   15 Σεπτεμβρίου 2017 (ολοκληρώθηκε)
Πρακτικό Σεμινάριο στην Στελέχωση Προσωπικού   22 Σεπτεμβρίου 2017 (ολοκληρώθηκε)
Διαχείριση Reception για Γραμματείς Υποδοχής  26 - 27 Σεπτεμβρίου 2017 (ολοκληρώθηκε)

Διαχείριση «κόκκινων» δανείων και πιστώσεων μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών 26-27-28 Σεπτεμβρίου 2017 (ολοκληρώθηκε)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ MS OFFICE | Ευέλικτο Πρόγραμμα με δυνατότητα πιστοποίησης
Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων  -  General Data Protection Regulation (GDPR)
Event management Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

«Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» στο νομό Αττικής σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ  18/10 - 20/11 2017 (νέος κύκλος)

Θέλετε να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΕΠ; Δεν έχετε την απαιτούμενη αποδεδειγμένη εκαιδευτική εμπειρία; Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με τα κέντρα Δια Βίου Μάθησης TASEIS στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους στον τομέα της δια βίου μάθησης οργανώνουν και υλοποιούν τον 12ο κύκλο εκπαίδευσης στo Νομό Αττικής στο πλαίσιο του επιμορφωτικού προγράμματος «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» διάρκειας 160 ωρών.


Public Speaking: Τεχνικές Επικοινωνίας & Παρουσίασης σε ακροατήριο
17 Οκτωβρίου 2017

 

Σας φοβίζει η έκθεση σε ακροατήριο; Δεν μπορείτε πάντα να κρατήσετε το ενδιαφέρον των ανθρώπων; Σας «μπλοκάρουν» οι ερωτήσεις ενός απαιτητικού ακροατηρίου; Θα θέλατε να απολαμβάνετε και εσείς και το κοινό σας τις δημόσιες ομιλίες σας; Mπορείτε κι εσείς να γίνετε εκείνος ο τύπος του ομιλητή που όλοι θα ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά, που όλοι αναζητούν στο τέλος για να ανταλλάξουν δύο λόγια εκτίμησης και θαυμασμού!


Διαχείριση Χρόνου και Άγχους στην πράξη | time & stress management
18 Οκτωβρίου 2017

Το εργαστήριο είναι ένα καθαρά βιωματικό και διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δίνει τα εργαλεία διαχείρισης χρόνου και stress και προετοιμάζει τους συμμετέχοντες, ώστε να αναγνωρίζουν όλα τα συμπτώματα του stress και να αναλύουν τις αρνητικές σκέψεις, στάσεις και συναισθήματα γύρω από την δυσκολία διαχείρισης και ελέγχου μιας κατάστασης όταν ο χρόνος γίνεται αντίπαλος.


Αποτελεσματικές Λιανικές Πωλήσεις | Πρακτικό εργαστήριο στις Πωλήσεις Λιανικής
31 Οκτωβρίου 2017

Ενα σεμινάριο που θα σας μάθει βημα βημα τα σταδια μιας επαγγελματικης, υψηλου επιπέδου πώλησης και τα συστατικά της, θα προτείνει μεθόδους κατανόησης του πελάτη, των αναγκών και της προσωπικότητας του και θα προσεγγίσει το θεμα της επικοινωνίας και των σχέσεων με τον πελάτη αναπτύσσοντας μέσα απο πρακτικές ασκήσεις και σενάρια τις αντίστοιχες ικανότητες στους συμμετέχοντες.


 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ποιοτική Εξυπηρέτηση και Τηλεφωνική Επικοινωνία για την αύξηση των πωλήσεων
10 Νοεμβρίου 2017

Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τις τεχνικές της αποτελεσματικής τηλεφωνικής επικοινωνίας, προκειμένου να τις χρησιμοποιούν στην καθημερινή τους εργασία και να αυξήσουν την απόδοσή τους, να μειώσουν σημαντικά το χρόνο ολοκλήρωσης των κλήσεων και συνολικά τον χρόνο αποπεράτωσης εργασιών. Επίσης, μέσα απο την εκπαίδευση θα καταφέρουν να βελτιώσουν συνολικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εικόνα της επιχείρησης.


Ηλεκτρονική Δικτύωση με αποτελέσματα  για διοικητικα στελέχη, ελέυθερους επαγγελματίες, και πωλητές B2B.
19 Νοεμβρίου 2017

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη, εμπορικούς αντιπροσώπους, εξαγωγείς, πωλητές και επαγγελματίες και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που στοχεύουν στην εξωστρέφεια και την δικτύωση για την αύξηση των πελατών τους. Με άλλα λόγια αφορά άμεσα όλους εκείνους τους ανθρώπινους κρίκους της αγοράς οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις διαφοροποιούμενοι από την ερασιτεχνική προσέγγιση των κοινωνικών δικτύων.


Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα
3 - 7 - 14 - 17- 21 Νοεμβρίου 2017

Ένα σύγχρονο σεμινάριο για την επικαιροποίηση των IFRS & IAS, την κατανόηση των νέων τεχνικών που προτείνουν τα ΔΠΧΑ 9 για τα χρηματοοικονομικά μέσα και τους νέους τρόπους απεικόνισης και αποτίμησης των εσόδων από συμβάσεις σύμφωνα με το ΔΠΧΑ 15.


Θαλάσσια & Χερσαία Μεταφορά Εμπορευμάτων
7 - 8 - 9 Νοεμβρίου 2017

Κατάρτιση και επιμόρφωση στελεχών μεταφορικών και ναυτιλιακών επιχειρήσεων, υπευθύνων Operation, Φορτώσεων, υπευθύνων συμβάσεων μεταφοράς (ναυλωτές, πράκτορες, μεσίτες), στελεχών ασφαλιστικών επιχειρήσεων στον κλάδο μεταφοράς (underwriting και claims).


Διαχείριση «κόκκινων» δανείων και πιστώσεων μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών 27 – 28 Νοεμβρίου 2017

Ένα σεμινάριο για όλα τα αρμόδια στελέχη των τραπεζών και των λοιπών πιστωτών καθώς και τους λογιστές, οικονομολόγους και δικηγόρους και νομικούς σύμβουλους εταιρειών για να λύσουν όλες τις απορίες τους σχετικά με τον νόμο 4469/2017 που δίνει την ευκαιρία στις βιώσιμες επιχειρήσεις, που παρουσιάζουν προβλήματα, να υπαχθούν στην εξωδικαστική διαδικασία ρύθμισης των οφειλών τους.


 Αποτελεσματικές Διαπραγματεύσεις  - Εργαστήριο Πρακτικών Εφαρμογών 23 Νοεμβρίου 2017

 Το πρόγραμμα έχει ως στόχο οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις, ικανότητες και εμπειρία σε ό,τι αφορά σε πολυδιάστατες διαπραγματεύσεις σε όλα τα επίπεδα. Να μπορούν να διαπραγματεύονται σε καθημερινό επίπεδο με τα κατάλληλα "εργαλεία", προκειμένουν να επιτυγχάνουν win - win συμφωνίες.


Best Practices in Management - Εργαστήριο Πρακτικών Εφαρμογών 29 - 30 Νοεμβρίου 2017

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για Διοικητικά/Διευθυντικά Στελέχη και «Μικρούς Διευθυντές» (Προϊσταμένους) σε θέματα Μάνατζμεντ και διαπραγματεύεται με πρακτικές εφαρμογές και ατομικά/ομαδικά «εργαλεία» τα απαιτούμενα από τα Στελέχη που έχουν υφισταμένους και είναι εστιασμένο σε «μετρήσιμα αποτελέσματα».  Εισηγητής του προγράμματος είναι ο κ. Δημήτριος Τσίτος ο οποίος διδάσκει Best Practices σε μεταπτυχιακό του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Managerial Skills για γυναίκες σε θέσεις ευθύνης
14 Δεκεμβρίου 2017

Ένα workshop που θα σας μάθει πώς να μην χάσετε την ποιότητα της εργασίας σας στο σημερινό περιβάλλον πίεσης και ανταγωνισμού μέσα και έξω από τις επιχειρήσεις. Πώς χειριζόμαστε τους ανωτέρους μας; Πώς επικοινωνούμε με την ομάδας μας; Ποιές τεχνικές ενδυνάμωσης θα μας βελτιώσουν; Ξέρουμε να διεκδικούμε σε εποχές κρίσης και ανταγωνισμού;

 

Αίτηση Συμμετοχής( for download)
Αποστολή αίτησης στο info@taseism.gr
και επιβεβαίωση στο τηλ. 2103310240

 

Taseis Management
Αιόλου 72, 10559
Tel: 210 3310240 - 1
Fax: 210 3310267
Email:
info@taseism.gr
Web: www.taseism.gr

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2008

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής