Πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας ΟΑΕΔ σε Δήμους και άλλες Υπηρεσίες για ανέργους (2020)

Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ 36.500 ατόμων σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) και συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων έχει ολοκληρωθεί.

Αναμένοντας επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη του προγράμματος τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης TASEIS ως πιστοποιημένοι από το Ελληνικό κράτος πάροχοι εκπαίδευσης σας ενημερώνουν ότι θα συμμετάσχουν στην εν λόγω δράση , παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κατάρτισης και συμβουλευτικής υποστήριξης.


Τα ΚΔΒΜ TASEIS θα εξυπηρετούν τους παρακάτω Δήμους που εντάσσονται

 

 1. στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
  της Περιφερειακής Ενότητας Αθηνών:

 

 • Δήμος Αθηναίων
 • Δήμος Βύρωνος,
 • Δήμος Γαλατσίου,
 • Δήμος Δάφνης-Υμηττού,
 • Δήμος Ζωγράφου,
 • Δήμος Ηλιουπόλεως,
 • Δήμος Καισαριανής,
 • Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

 

 1. Στην Περιφερειακή Ενότητα ΠΕΙΡΑΙΑ:

 

 •     Δήμος Πειραιά,
 •     Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας,
 •     Δήμος Κορυδαλλού,
 •     Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη,
 •     Δήμος Περάματος

Οι ωφελούμενοι οι οποίοι στο πλαίσιο του προγράμματος θα έχουν απασχοληθεί σε έναν από τους παραπάνω Δήμους, μπορούν να απευθύνονται στο ΚΔΒΜ Taseis για να ενταχθούν σε τμήμα.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΒΜ TASEIS

Πρόσβαση:

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας (Αιόλου 72), κοντά στους σταθμούς ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ Ομόνοια (400μ), Μοναστηράκι (500μ), Πανεπιστήμιο (500μ), και στον Πειραιά (Διστόμου 7-9), κοντά στους σταθμούς ΜΕΤΡΟ Πειραιά (900μ) με 5 και 16 πιστοποιημένες αίθουσες αντίστοιχα.

Αρτιότητα υποδομών:

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε άρτιες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, με κλιματισμό και επαρκή φυσικό εξαερισμό, εξοπλισμένες με όλη την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή (whiteboards, smart-boards, projectors κ.α.) καθώς και με διευκόλυνση της προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρίες (ανελκυστήρες, ράμπες, wc για ΑμεΑ).

Μέτρα ασφάλειας:

Κατά την είσοδο των επισκεπτών και καταρτιζόμενων στο χώρο μας τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του covid-19. Στο χώρο υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά και μάσκες, πραγματοποιείται θερμομέτρηση, επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων ανά αίθουσα και γίνεται τήρηση των αποστάσεων, ενώ υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα μας μέσω της εύχρηστής πλατφόρμας τηλεκατάρτισης του Taseis, εφόσον επιτρέπεται από τον εκάστοτε κρατικό επιβλέποντα φορέα.

Διδακτικό προσωπικό:

Οι εκπαιδευτές των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης TASEIS είναι πιστοποιημένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ ως εκπαιδευτές ενηλίκων και διαθέτουν ακαδημαϊκή γνώση, πολυετή διδακτική εμπειρία και μακρόχρονη επαγγελματική πείρα στο αντικείμενό τους.

Πληροφορίες:

Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση καθώς και για ενημέρωση για προγράμματα Η/Υ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ, μοριοδοτούμενα προγράμματα, προγράμματα ΕΦΕΤ, Τεχνικών Ασφάλειας, security κ.α. και για ποικίλες ακόμα παροχές για τους μαθητές μας που προκύπτουν κάθε φορά ανάλογα με το σεμινάριο.

Προκειμένου να ενημερωθείτε άμεσα για την έναρξη του προγράμματος και τα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν επισήμως καθώς και για να επισπεύσουμε τις διαδικασίες ένταξής σας σε τμήμα κατάρτισης σας καλούμε να συμπληρώσετε την ακόλουθη  φόρμα ενδιαφέροντος.

Υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε κάθε σας βήμα
Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση καθώς και για υποστήριξη και ενημέρωση για την εξέλιξη του προγράμματος στο τηλέφωνο 2103310240 και 241 ή στο info@taseism.gr

 

Αίτηση Πρόγραμματος Κοινωφελούς εργασίας για ανέργους ΟΑΕΔ 2020

Με την υποβολή της παρούσας αίτησης, δηλώνω ότι συναινώ και αποδέχομαι τη χρήση των ανωτέρω προσωπικών μου δεδομένων από την εταιρεία “TASEIS MANAGEMENT ΕΠΕ” σύμφωνα με την πολιτική αυτής.

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής