ΔΥΠΑ Ελλαδα 2.0

Ανανέωση άδειας Security

Σεμινάρια Προσωπικού Ασφάλειας για ανανέωση - με δυνατότητα μαθημάτων e-learning σε ολη την Ελλάδα

Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία (K.Y.A. 4892/1/76-γ΄/17-5-2010) η απόκτηση της απαραίτητης πιστοποίησης στα αντικείμενα της ασφάλειας και διαχείρισης κρίσεων αποτελεί προϋπόθεση για την ανανέωση οποιασδήποτε άδειας από τις 13/10/2013.  Η πιστοποίηση που λαμβάνουν οι εξεταζόμενοι αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ανανέωση της άδειας εργασίας τους. Το πρόγραμμα των 28ωρών που έχει δημιουργήσει  το ΚΔΒΜ2  TASEIS  καλύπτει πλήρως την εξεταστέα ύλη τόσο των γραπτών  όσο και των προφορικών εξετάσεων  που θα συμμετάσχει ο εκάστοτε καταρτιζόμενος. Όλοι οι  εκπαιδευτές του ΚΔΒΜ2 TASEIS είναι πιστοποιημένοι από το ΚΕΜΕΑ (τον επιστημονικό σύμβουλο δηλαδή του υπουργείου δημόσιας τάξης για θέματα ασφάλειας που αποτελεί και τον φορέα που διενεργεί τις εξετάσεις) γεγονός που συμβάλει στην όσο το δυνατό καλύτερη εκπαίδευση των καταρτιζομένων.    

 

ΚΟΣΤΟΣ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ     

Το κόστος των διδάκτρων είναι 130€ (το ποσό προκαταβάλλεται)

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 28 ώρες σε πρωινά και απογευματινά ευέλικτα τμήματα σε Αθήνα και Πειραιά που διενεργούνται κάθε μήνα. Το επόμενο τμήμα ανανέωσης για την Αθήνα και τον Πειραιά προγραμματίζεται τον τρέχοντα μήνα και διαρκεί 5 εργάσιμες ημέρες.

Για τους ενδιαφερόμενους που είτε βρίσκονται σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, είτε δεν διαθέτουν τον απαιτούμενο χρόνο σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα εξ αποστάσεως κατάρτισης (e – learning) μέσω της πλατφόρμας του  ΚΔΒΜ2  TASEIS  παρουσία εκπαιδευτή σε ημέρες και ώρες που θα καθορισθούν κατόπιν κοινής συνεννόησης. 

Το εγχειρίδιο που περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό υλικό διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή σε κάθε καταρτιζόμενο.       

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΜΕΑ

Η τελευταία εξεταστική του 2020 ολοκληρώθηκε και αναμένεται ο προγραμματισμός εξετάσεων του 2020. Καλέστε μας για ενημέρωση

Οι θεματικές ενότητες που περιλαμβάνονται στην εξεταστέα ύλη αφορούν νομικά και εργασιακά θέματα, περιβάλλον, θέματα φυλάξεων χώρων, διαχείρισης έκτακτων καταστάσεων, πυρασφάλειας κ.λ.π.  Το κόστος για τη συμμετοχή στις εξετάσεις ανέρχεται στα 150€ (αφορούν τα παράβολα που πρέπει να κατατεθούν στο ΚΕΜΕΑ και στον ΕΟΠΠΕΠ)   

Κατηγορία: 

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής