ΔΥΠΑ Ελλαδα 2.0

Αστεροποίηση Ξενοδοχείων

Κατηγορία: 

ΑΣΤΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ | ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα ξενοδοχεία υποχρεούνται  έως και την 31/12/2017 να διαθέτουν Πιστοποιητικό Κατάταξης σύμφωνα με τις νέες διατάξεις (ΦΕΚ 09 Ιανουαρίου 2015 - Τεύχος 2ο - Αρ. Φύλλου 10).

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα ειδικά σήματα λειτουργίας όλων των Ξενοδοχείων που έχουν εκδοθεί με βάση ότι ίσχυε και μέχρι την έναρξη ισχύος της παρούσας νέας Νομοθεσίας, παύουν αυτοδίκαια να ισχύουν την 31/12/2017.

Κάθε ξενοδοχείο κατατάσσεται σε μία από τις κατηγορίες που βρίσκονται στον κάτωθι πίνακα εφ’ όσον πληροί όλες τις υποχρεωτικές προδιαγραφές και συγκεντρώνει τον ελάχιστο αριθμό μορίων που απαιτείται για την κατάταξη στην κατηγορία αυτή βάσει επιλεγόμενων από την επιχείρηση προαιρετικών βαθμολογούμενων κριτηρίων. Αναλυτικά όλα τα προαπαιτούμενα για την σχετική μοριοδότηση θα τα βρείτε στο ΦΕΚ που μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας ή κάνοντας αριστερό κλικ στον σύνδεσμο που δίνεται παραπάνω.

asteropoiisi

Στον διπλανό πίνακα ορίζεται ο ελάχιστος αριθμός μορίων βάσει προαιρετικών βαθμολογούμενων κριτηρίων που απαιτείται για την κατάταξη σε κάθε κατηγορία αστέρων.

 

 

Τι κάνει η TASEIS για εσάς

H εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διαδικασία σύνταξης (συλλογή και έλεγχος απαραίτητων εγγράφων) και υποβολής τεχνικού φακέλου στις αρμόδιες αρχές

Συγκεκριμένα:

  • Επισκόπηση Υφιστάμενης κατάστασης.
  • Επεξεργασία ερωτηματολογίου Αυτοαξιολόγησης στην πλατφόρμα του ΞΕΕ
  • Υποβολή προτάσεων – λύσεων με σκοπό τη βέλτιστη επίτευξη της απαιτούμενης βαθμολογίας για την κατάταξη.
  • Προτάσεις – Λύσεις για τη βελτίωση της κατάταξης της επιχείρησης
  • Επιπλέον παροχές και συμβουλές για επίλυση θεμάτων αδειοδότησης. (Σύνταξη και διεκπεραίωση κατάθεσης φακέλων στις αρμόδιες υπηρεσίες)
  • Έμπειρη ομάδα συμβούλων αποτελούμενη από (Νομικούς , τοπογράφους πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφων, μηχανολόγους μηχανικούς
  • Υπηρεσίες Συμβούλου για τα συστήματα ποιότητας και τις ειδικές πιστοποιήσεις ( ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, EMAS, Eco Label κ.α)
  • Δημιουργία του απαιτούμενου ενημερωτικού υλικού προς τους πελάτες σας (φυλλάδια, ιστοσελίδες, οδηγίες χρήσης κ.α.)
  • Οριστικοποίηση της αίτησης προς το ΞΕΕ και πρόσκληση διαπιστευμένου φορέα πιστοποίησης .
  • Φυσική παρουσία συνεργάτη της εταιρείας μας κατά τη διενέργεια του ελέγχου από τον διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Τα Συστήματα Διαχείρισης ISO, διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο διότι πέρα από την χρησιμότητα τους στην συνολική λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας μοριοδοτούν σημαντικά την συνολική βαθμολογία:

 

Στον παρακάτω πίνακα αναγράφονται τα μόρια που αντιστοιχούν σε κάθε σύστημα ποιότητας. Μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στο ISO που σας ενδιαφέρει για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

200 μόρια
το καθένα

200 μόρια

150 μόρια

150 μόρια

100 μόρια

100 μόρια

 

Η Taseis Management ΕΠΕ:

Έχει πολυετή προϋπηρεσία και δεκάδες πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης.

Έχει μεγάλη εξειδίκευση στα συστήματα Διαχείρισης καθώς απασχολεί για τον λόγο αυτό ικανά άτομα με μεγάλη εμπειρία.

Συνεργάζεται με όλους τους φορείς Πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με ποσοστό 100% στις επιτυχείς Πιστοποιήσεις.

Έχει αναπτύξει Συστήματα Διαχείρισης σε εταιρείες εμπορικές, παραγωγικές, παροχής υπηρεσιών, ξενοδοχειακές μονάδες, ανακύκλωσης, βιοτεχνίες κ.λ.π.

Επιπλέον αντικείμενο της εταιρείας μας αποτελεί η καθοδήγηση του επενδυτή για την εύρεση της βέλτιστης επιχειρηματικής – επενδυτικής λύσης, η εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων και η παροχή πλήρους υποστήριξης, σε όλες τις φάσεις υλοποίησης τους, στο πλαίσιο των επιδοτούμενων και επιχορηγούμενων προγραμμάτων (π.χ. Αναπτυξιακός Νόμος, Επιδοτούμενα Προγράμματα 3ου &  4ου  ΚΠΣ κλπ) 

 


 

Zητήστε μας προσφορά για την επιχείρησή σας
συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος
ή καλώντας μας στα τηλέφωνα 210 3310240 - 1


 

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής