ISO 22000
Το Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις όσον αφορά στην ασφάλεια των τροφίμων σε όλα τα συστήματα διαχείρισης της τροφικής αλυσίδας. Από την παραγωγή ζωοτροφών, την πρωτογενή παραγωγή και την παραγωγή τροφίμων, την μεταποίηση, την αποθήκευση και την μεταφορά, τη διανομή την λιανική πώληση, μέχρι την μαζική εστίαση και την διάθεση τροφίμων στον καταναλωτή, καθώς επίσης και σε επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες ή προμηθεύουν με εξοπλισμό, υλικά συσκευασίας, υλικά καθαρισμού και απολύμανσης, πρόσθετα κ.τ.λ.
Οφέλη
- Εγγύηση της παραγωγικής διαδικασίας και σταθερότητα της ποιότητας των παραγόμενων αγαθών.
- Βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών.
- Αύξηση της εμπιστοσύνης των κρατικών φορέων.
- Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσω της βελτίωσης της επιχείρησης.
- Ανάπτυξη της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ επιχείρησης και πελάτη.
- Βελτίωση των παραγομένων τροφίμων και εξάλειψη ελαττωματικών προϊόντων και ιδίως αυτών που πιθανά να σχετίζονται με την υγεία των καταναλωτών (τροφική δηλητηρίαση, κλπ).
- Εναρμόνιση με τις παγκόσμιες προδιαγραφές για δραστηριοποίηση στο εξωτερικό.
- Συμμόρφωση με την υφιστάμενη νομοθεσία (δικαστικές - ελεγκτικές αρχές, καταναλωτές)
Ζητήστε μας προσφορά για την επιχείρησή σας
συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος
ή καλώντας μας στα τηλέφωνα 210 3310240 - 1