ΔΥΠΑ Ελλαδα 2.0

Σεμινάρια Προσωπικού Ασφαλείας | Σεμινάρια για άδεια security

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ SECURITY (ΑΔΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΜΕΑ)

 

box security 105

Σεμινάρια Προσωπικού Ασφαλείας για άδεια Security 105 ωρών  -  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
* για υποψήφιους που δεν διαθέτουν άδεια security

 

Ταχύρρυθμα μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν ισχύουσα άδεια

Σεμινάρια ανανέωσης άδειας security
ταχύρρυθμα τμήματα 28 ωρών - προετοιμασία για τις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ  -  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 

Σεμινάριο για την Αντιμετώπιση Ληστείας - Ομηρίας από το προσωπικό επιχειρήσεων

listeia seminario antimetopisis

Μέσω αυτής της εκπαίδευσης το προσωπικό θα μπορεί να διακρίνει ύποπτες συμπεριφορές ή κινήσεις ατόμων, να εντοπίζει ενδεχόμενες απειλές και κινδύνους, να λαμβάνει τα στοιχειώδη μέτρα ασφάλειας και προστασίας της ζωής και της περιουσίας και κυρίως θα μάθει να αποφεύγει άστοχες και αψυχολόγητες ενέργειές κατά την ώρα που διαπράττεται μια κλοπή ή μια ληστεία. Μια άστοχη ενέργεια υπαλλήλου ή άλλου προσώπου δυστυχώς προδιαγράφει αιματηρή εξέλιξη του περιστατικού που επιχειρεί ο κακοποιός. 

Χρήση X-ray

X RAY SCREENER

Το ΚΔΒΜ2 TASEIS, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της αγοράς και στις εξελίξεις στο χώρο της ασφάλειας, έχει οργανώσει και υλοποιεί Πρόγραμμα Κατάρτισης στη χρήση ανιχνευτών x-ray (για έλεγχο αλληλογραφίας, αποσκευών) και φορητών ανιχνευτών μετάλλων και μαγνητικών πυλών (για έλεγχο ατόμων). Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα με την ανάλογη θεματολογία του και την εξάσκηση με προσομοιωτή, εξασφαλίζει μια επί πλέον εξειδίκευση στο προσωπικό ΙΕΠΥΑ, καθιστώντας το ικανό να ενεργεί στο πλαίσιο που καθορίζει η νομοθεσία (νόμιμες ενέργειες) και να αναγνωρίζει όλες τις ενδείξεις απειλών και κινδύνου (άτομα, αντικείμενα, αυτοκίνητα).

Ασφάλεια Λιμένων

Ακόμη, το ΚΔΒΜ2 Taseis μεταξύ άλλων, υλοποιεί και τα παρακάτω εκπαιδευτικά προγράμματα, σύμφωνα και με τις κατευθύνσεις του ΙΜΟ, χορηγώντας τη σχετική Βεβαίωση, ώστε όπως προβλέπει η νομοθεσία (Ν. 3622/2007 ΦΕΚ 281 – Α΄ και ΥΑ Αρ. 4113300/01/2012 ΦΕΚ 3225 – Β΄), το προσωπικό Ιδιωτικής Φύλαξης που θα εργαστεί σε Λιμενικές Εγκαταστάσεις να έχει αποκτήσει τις απαιτούμενες γνώσεις και το ανάλογο επαγγελματικό υπόβαθρο:Το ΚΔΒΜ2 TASEIS, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της αγοράς και στις εξελίξεις στο χώρο της ασφάλειας, έχει οργανώσει και υλοποιεί Προγράμματα Κατάρτισης για: 1) Υπεύθυνους Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΥΑΛΕ) και αναπληρωτές αυτών & 2) Προσωπικό Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας στη Φύλαξη Λιμενικών Εγκαταστάσεων.

Σεμινάρια Προσωπικού Ασφάλειας για άδεια Security - με δυνατότητα μαθημάτων e-learning σε ολη την Ελλάδα

 

Θέλετε να εκδώσετε νέα Άδεια Security

Προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ που θα σας οδηγήσουν στην απόκτηση άδειας Security από τους πλέον εξειδικευμένους καθηγητές στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης TASEIS, διαθέτουν πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης προσωπικού ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) για την απόκτηση του Απαραίτητου Πιστοποιητικού (Βεβαίωσης) βάσει των προτύπων του ΚΕΜΕΑ.  Με την βεβαίωση αυτή δικαιούται κανείς να λάβει μέρος στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ στην περίπτωση που δεν είχε ποτέ στο παρελθόν εκδώσει πρώτη φορά άδεια εργασίας Security. 

Διαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά (3΄ με τα πόδια από τους σταθμούς Μοναστηράκι, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο και 10΄από τους σταθμούς Νέο Φάληρο και Πειραιά αντίστοιχα). Για τους ανθρώπους που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής ή σε άλλες περιοχές της περιφέρειας υπάρχει πάντα δυνατότητα σύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης.

Πρόγραμμα εκπαίδευσης Προσωπικού Ασφαλείας - 105 ωρών και πρόγραμμα ανανέωσης άδειας

Θέλετε να εκδώσετε νέα Άδεια Εργασίας Security

ή να ανανεώσετε την παλιά σας άδεια;

Προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ που θα σας οδηγήσουν στην απόκτηση άδειας εργασίας Security από τους πλέον εξειδικευμένους καθηγητές στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης TASEIS, διαθέτουν πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης προσωπικού ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) για την απόκτηση του Απαραίτητου Πιστοποιητικού (Βεβαίωσης) βάσει των προτύπων του ΚΕΜΕΑ.  Με την βεβαίωση αυτή δικαιούται κανείς να λάβει μέρος στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ στην περίπτωση που δεν είχε ποτέ στο παρελθόν εκδώσει πρώτη φορά άδεια εργασίας SecurityΔιαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά (3΄ με τα πόδια από τους σταθμούς Μοναστηράκι, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο και 10΄από τους σταθμούς Νέο Φάληρο και Πειραιά αντίστοιχα).  Για τους ανθρώπους που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής ή σε άλλες περιοχές της περιφέρειας υπάρχει πάντα δυνατότητα σύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης.

ΑΙΤΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ V.I.P. PROTECTION | ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Ο εκπαιδευτικός φορέας Taseis Management ανακοινώνει την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2017 - 2018  του μοναδικού σχολείου ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. Το πρόγραμμα διαρκεί 2 ακαδημαϊκά εξάμηνα και περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Όλες οι πρακτικές εφαρμογές γίνονται σε στίβο μάχης, στον κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο του εκπαιδευτικού μας κέντρου, έκτασης 65 στρεμμάτων όπως απαιτείται για την όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική εξοικείωση και εξάσκηση των σπουδαστών σε πραγματικές συνθήκες.  Κάθε ενότητα διδάστεται από τους καλύτερα καταρτισμένους καθηγητές στον τομέα τους. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 22 Ιουνίου. Οι εγγραφές ξεκίνησαν...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ SECURITY σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ

Εγγραφή στο RSS - Σεμινάρια Προσωπικού Ασφαλείας | Σεμινάρια για άδεια security

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής