ΔΥΠΑ Ελλαδα 2.0

Πρόγραμμα εκπαίδευσης Προσωπικού Ασφαλείας - 105 ωρών και πρόγραμμα ανανέωσης άδειας

Θέλετε να εκδώσετε νέα Άδεια Εργασίας Security ή να ανανεώσετε την παλιά σας άδεια;

Προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ που θα σας οδηγήσουν στην απόκτηση άδειας εργασίας Security από τους πλέον εξειδικευμένους καθηγητές στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης TASEIS, διαθέτουν πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης προσωπικού ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) για την απόκτηση του Απαραίτητου Πιστοποιητικού (Βεβαίωσης) βάσει των προτύπων του ΚΕΜΕΑ. Με την βεβαίωση αυτή δικαιούται κανείς να λάβει μέρος στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ στην περίπτωση που δεν είχε ποτέ στο παρελθόν εκδώσει πρώτη φορά άδεια εργασίας Security.  

ΑΙΤΗΣΗ

Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και τον Πειραιά (3΄πεζή από τους σταθμούς Μοναστηράκι, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο και 10από τους σταθμούς Νέο Φάληρο και Πειραιά).  Για τους ανθρώπους που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής ή σε άλλες περιοχές της περιφέρειας υπάρχει πάντα δυνατότητα σύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης.

 

Το κέντρο TASEIS διοργανώνει το επόμενο διάστημα:

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΠΟΣ  ΩΡΑΡΙΟ

ΕΝΑΡΞΗ

ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ
105 ΩΡΩΝ (18 μέρες)

ΑΘΗΝΑ,
ΑΙΟΛΟΥ 72

ΠΕΙΡΑΙΑΣ,
ΔΙΣΤΟΜΟΥ 7

09.15 - 14:15 (Αθ - Πειρ)

15.00 - 20.00 (Αθ - Πειρ)

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ
28 ΩΡΩΝ (5ήμερο)

ΑΘΗΝΑ,
ΑΙΟΛΟΥ 72

ΠΕΙΡΑΙΑΣ,
ΔΙΣΤΟΜΟΥ 7

09.15 - 14:15 (Αθ - Πειρ)

15.00 - 20.00 (Αθ - Πειρ)

καλέστε μας
για ενημέρωση σχετικά με
τις ακριβείς ημέρες 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΙΜΕΝΩΝ
(4ήμερο)

ΑΘΗΝΑ,
ΑΙΟΛΟΥ 72

ΠΕΙΡΑΙΑΣ,
ΔΙΣΤΟΜΟΥ 7

9:30 - 14:15 (Αθ - Πειρ)

καλέστε μας για ενημέρωση για τις ακριβείς ημέρες
X - RAY
(2ημερο)

ΑΘΗΝΑ,
ΑΙΟΛΟΥ 72

ΠΕΙΡΑΙΑΣ,
ΔΙΣΤΟΜΟΥ 7

9:30 - 14:15 (Αθ - Πειρ) καλέστε μας για ενημέρωση για τις ακριβείς ημέρες

Ποιά  είναι τα βήματα για να βγάλω άδεια;

 • ΒΗΜΑ 1ο Παρακολουθείτε μαθήματα 105 ωρών (διάρκεια: 18 εργάσιμες μέρες) στο εκπαιδευτικό μας κέντρο.
 • ΒΗΜΑ 2ο Μετά το τέλος των σεμιναρίων λαμβάνετε από εμάς την απαραίτητη Βεβαίωση Κατάρτισης που είναι το "εισιτήριο" σας για την συμμετοχή σας στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ.
 • ΒΗΜΑ 3ο Δίνετε εξετάσεις στο ΚΕΜΕΑ πάνω σε έναν αριθμό ερωτήσεων για τις απαντήσεις των οποίων θα έχετε προετοιμαστεί καταλλήλως από τους εκπαιδευτές μας οι οποίοι είναι όλοι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΚΕΜΕΑ​
 • ΒΗΜΑ 4ο Μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων παραλαμβάνετε μια Βεβαίωση Επάρκειας και είστε ένα βήμα πριν την έκδοση άδειας εργασίας! Για την αίτηση έκδοσης άδειας εργασίας απευθύνεστε στην Υποδιεύθυνση ή στο Τμήμα Ασφαλείας του τόπου κατοικίας σας. Αναλυτικότερα εδώ

 

Ποιές είναι οι επόμενες εξεταστικές περίοδοι του 2022;

Αναμένεται ανακοίνωση του ΚΕΜΕΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΕΜΕΑ)

 

Θέματα που διδάσκονται στο σεμινάριο;

 • Ισχύον εθνικό νομοθετικό & θεσμικό πλαίσιο
 • Διαχείριση διαπροσωπικών συγκρούσεων
 • Ποινικός Κώδικας - Δίκαιο
 • Εισαγωγή στην ασφάλεια - Ορισμοί – Έννοιες - Κατηγορίες κινδύνων - Οργανωμένο έγκλημα
 • Βασικά καθήκοντα του προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α - Γενικές οδηγίες για το προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας - Καταγραφή και μετάδοση πληροφοριών
 • Βασικά καθήκοντα του προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α Στατική φύλαξη – Φρούρηση στόχων Εκτέλεση περιπολιών - Κέντρα Λήψης Σημάτων (Κ.Λ.Σ.)
 • Εκτέλεση χρηματαποστολών - Έλεγχος υπόπτων. Ασφάλεια Φυσικών Εγκαταστάσεων, ασφάλεια Προσωπικού, ασφάλεια Κτιρίων, ασφάλεια αθλητικών εκδηλώσεων, ασφάλεια αερολιμένων, ασφάλεια λιμένων, ασφάλεια Τεχνολογίας Πληροφορίας και Επικοινωνιών, Ασφάλεια Συστημάτων και Δικτύων Πληροφορικής
 • Πυρασφάλεια/Πυροπροστασία, αντιμετώπιση τεχνολογικών ατυχημάτων
 • Παροχή Πρώτων Βοηθειών

 

Πού γίνονται τα μαθήτα;

Τα μαθήματα υλοποιούνται κάθε μήνα σε τμήματα πρωινά ή απογευματινά. Διαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στον Πειραιά (3΄ με τα πόδια από τους σταθμούς Μοναστηράκι, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο και 10΄από τους σταθμούς Νέο Φάληρο και Πειραιά αντίστοιχα).

 • Διεύθυνση Αθήνας: Αιόλου 72, 7ος όροφος
 • Διεύθυνση Πειραιά: Διστόμου 7-9

 

Μπορώ να παρακολουθήσω εξ αποστάσεως;

Για τους ανθρώπους που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής ή σε άλλες περιοχές της περιφέρειας υπάρχει πάντα δυνατότητα σύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης αρκεί να διαθέτετε υπολογιστή και σύνδεση internet.

 

Θέλω να ανανεώσω την παλιά άδεια security;

Και πάλι θα πρέπει να περάσετε από τις ίδιες εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ αλλά δεν υποχρεούστε να κάνετε μαθήματα 105 ωρών. Για την καλύτερη προετοιμασία σας όμως, υπάρχουν ταχύρρυθμα τμήματα 28 ωρών που διαρκούν 5 μέρες. Καλέστε μας για πληροφορίες στο 2103310240 σε ώρες γραφείου (9:00-19:00)

 

Ποιό είναι το κόστος; Γίνονται ευκολίες πληρωμής και ειδικές τιμές;

 • ΑΡΧΙΚΗ ΑΔΕΙΑ. Το πρόγραμμα 105 ωρών είναι υποχρεωτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ όσων δεν είχαν ποτέ άδεια εργασίας. Το κόστος είναι 250 ευρώ € με δυνατότητα προκαταβολής για την εγγραφή και εξόφληση σε δόσεις. Οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας έχουν έκπτωση. Έκπτωση παρέχεται και στους συμμετέχοντες που επιλέγουν να προεξοφλήσουν το ποσό στην εγγραφή τους.
 • ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Για τους υποψήφιους που στο παρελθόν είχαν άδεια εργασίας και θέλουν να παρακολουθήσουν ταχύρρυθμο τμήμα για την καλύτερη προετοιμασία τους για τις εξετάσεις το κόστος είναι 130 ευρώ και προεξοφλείται με την εγγραφή τους, το αργότερο πριν το πρώτο μάθημα.

 

Μετά τα μαθήματα τι δικαιολογητικά θα χρειαστεί να συγκεντρώσω; Υπάρχουν παράβολα που πρέπει να πληρώσω;

Τα δικαιολογητικά για να κάνετε αίτηση στις εξετάσεις μετά τα μαθήματα είναι:

 • 1. Έντυπο αίτησης συμμετοχής (διαθέσιμο για εκτύπωση εδώ).

2. Πρόσφατη φωτογραφία, τύπου ταυτότητας (έγχρωμη ή ασπρόμαυρη).

3. Αν δεν είχατε προϋπηρεσία: βεβαίωση πρακτικής άσκησης και κατάρτισης (το χαρτί που θα λάβετε μετά τα μαθήματα) Αν έχετε προϋπηρεσία σαν security: Φωτοτυπία άδειας εργασίας ή ένσημα ή νόμιμες βεβαιώσεις εργοδοτών ή φορολογικά ή ασφαλιστικά στοιχεία, από τα οποία αποδεικνύεται η επαγγελματική εμπειρία.

4. Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου. (Σε περίπτωση αποστολής διαβατηρίου θα πρέπει να αποστέλλεται και πιστοποιητικό γέννησης. Για τους Ομογενείς: Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς, ενώ για τους αλλοδαπούς: Ταυτότητα ή διαβατήριο πολίτη κράτους μέλους Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταφρασμένο πιστοποιητικό γέννησης, βεβαίωση εγγραφής πολίτη κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.)

5. Παράβολα: 2 πρωτότυπες αποδείξεις στο ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, τραπεζικής κατάθεσης :

 • ποσού 100,00€,  με δικαιούχο τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μέσω της εφαρμογής e - Πληρωμές του ΕΟΠΠΕΠhttps://www.eoppep.gr/index.php/el/eparavolo/odigies_eparavolo_eoppep ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται. Ειδικότερα, από την «Κατηγορία Υπηρεσίας» επιλέγετε: «Πιστοποίηση Προσόντων».
 • ποσού 50,00€, για το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), στην Εθνική Τράπεζα μέσω της συναλλαγής TRN 4300 “ΚΕΜΕΑ – ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Π.Ι.Α.»

Τα παραπάνω έξοδα δεν αφορούν το εκπαιδευτικό μας κέντρο, αλλά τους φορείς που οργανώνουν τις εξετάσεις και πληρώνονται ΜΟΝΟ όταν οριστούν από το ΚΕΜΕΑ, ημερομηνίες υποβολής των δικαιολογητικών για συμμετοχή στις εξετάσεις που θέλετε να συμμετέχετε.

Τα παραπάνω εσωκλείονται σε φάκελο Α4 και αποστέλλονται στην διεύθυνση του ΚΕΜΕΑ:

Κέντρο Μελετών Ασφάλειας

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Π. Κανελλοπούλου 4, Τ.Κ. 101 77 , ΑΘΗΝΑ

[Για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας ‘’Π.Ι.Α.’’]

 

Θα βρω εύκολα εργασία;

Δεκάδες εταιρείες security επικοινωνούν με τo ΚΔΒΜ2 Taseis κάθε βδομάδα αναζητώντας νέο προσωπικό για τα έργα φύλαξης που αναλαμβάνουν. Κάθε ενδιαφερόμενος αρκεί να μας το δηλώσει στην εγγραφή του και μπορεί να βρει άμεσα εργασία σε κάποια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας.

 

Υπάρχουν πιο εξειδικευμένα σεμινάρια;

 • Ακόμη, το ΚΔΒΜ2 Taseis μεταξύ άλλων, υλοποιεί σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του ΙΜΟ, χορηγώντας τη σχετική Βεβαίωση, ώστε όπως προβλέπει η νομοθεσία (Ν. 3622/2007 ΦΕΚ 281 – Α΄ και ΥΑ Αρ. 4113300/01/2012 ΦΕΚ 3225 – Β΄), το προσωπικό Ιδιωτικής Φύλαξης που θα εργαστεί σε Λιμενικές Εγκαταστάσεις να έχει αποκτήσει τις απαιτούμενες γνώσεις και το ανάλογο επαγγελματικό υπόβαθρο:
  Πρόγραμμα ΥΑΛΕ | Υπεύθυνοι Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων και αναπληρωτές αυτών. περισσότερα
  Πρόγραμμα για Προσωπικό Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας στη Φύλαξη Λιμενικών Εγκαταστάσεων. περισσότερα
 • ​​​​​Πρόγραμμα Κατάρτισης στη ΧΡΗΣΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ X-RAY (για έλεγχο αλληλογραφίας, αποσκευών) και ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝ (για έλεγχο ατόμων). περισσότερα
 • Προγράμματα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ για την φύλαξη υψηλών προσώπων που συμπεριλαμβάνουν θεωρητικής και πρακτική κατάρτιση σε στίβο μάχης από εξειδικευμένους εκπαιδευτές. περισσότερα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3310240 (ώρες γραφείου: 9:00 - 19:00)

Διεύθυνση: Αιόλου 72, 7ος όροφος, Αθήνα

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής