GDPR Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Από την 25η Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο  Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων 679/2016 (GDPR), ο οποίος αυστηροποιεί ιδιαιτέρως το πλαίσιο της προστασίας προσωπικών δεδομένων για τους υπεύθυνους και εκτελούντες την επεξεργασία, καταλαμβάνοντας τόσον τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, όσο και τους δημόσιους φορείς. Η παράβαση των διατάξεων του GDPR επισύρει υψηλότατα πρόστιμα, ανερχόμενα σε 10-20 εκατομμύρια ευρώ ή 2-4% του παγκόσμιου τζίρου της επιχείρησης (εάν είναι υψηλότερος των ανωτέρω ποσών). 

H Taseis Management αναλαμνβάνει την σύνταξη πλήρους φακέλου συμμόρφωσης, έχοντας στο ενεργητικό της πολύ μεγάλο αριθμό ολοκληρωμένων έργων σε μικρούς ή μεγάλους οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Έχει συγκροτήσει ομάδα που αποτελούμενη από καθηγητές του Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών & του Παν/μίου Πατρών και από νομικούς με εξειδίκευση στα προσωπικά δεδομένα και εμπειρία μέσα από την ΑΠΔΠΧ. Συγκεκριμένα, η κορυφαία ομάδας μας αποτελείται από πρώην μέλη της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, μέλη νομοπαρασκευαστικών επιτροπών (για την προστασία προσωπικών δεδομένων, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, το δίκαιο ηλεκτρονικών επικοινωνιών κ.α.), από καθηγητές πανεπιστημίων των Σχολών Νομικής, Πληροφορικής και Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων καθώς και από ειδικούς επιστήμονες, νομικούς και μηχανικούς πληροφορικής, οι οποίοι διαθέτουν τόσο το θεωρητικό, όσο και το πρακτικό υπόβαθρο για την ολιστική προσέγγιση των νομικών, διακυβερνητικών και επιχειρησιακών - τεχνικών πτυχών που απορρέουν από τον Κανονισμό. Η εμπιστοσύνη σας στον φορέα μας αποτελεί επένδυση στο αύριο.

Η συμμόρφωση με τον GDPR είναι μια συνεχής διαδικασία και πρέπει να επανεξετάζεται και να επαναλαμβάνεται, όποτε κρίνεται απαραίτητο. Ταυτόχρονα όμως, ο GDPR υποχρεώνει σε πολλές περιπτώσεις τις επιχειρήσεις να ορίσουν Υπεύθυνο Προσωπικών Δεδομένων (DPO) στην Αρχή Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η Taseis παρέχει πλήρεις υπηρεσίες DPO, είτε ορίζοντας σύμβουλο DPO εξειδικευμένο εξωτερικό συνεργάτη, είτε παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη του εσωτερικού DPO.

Τέλος, ο φορέας μας έχει πραγματοποιήσει δεκάδες διεπιχειρησιακά και ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια GDPR καθώς και επιμορφωτικά προγράμματα εκπαίδευσης GDPR και είναι ανα πάσα στιγμή σε θέση να σχεδιάσει customized σεμινάρια για όλες τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να καταρτίσουν το προσωπικό τους, ώστε να ενσωματώσει μια συνολική κουλτούρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων. 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση ή αν επιθυμείτε να λάβετε προσφορά για την επιχείρησή σας καλέστε μας στο 2103310241.

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής