ΔΥΠΑ Ελλαδα 2.0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ V.I.P. PROTECTION | ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

V.I.P. PROTECTION | ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑ'Ι'ΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18 | ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

 

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 22 Ιουνίου. Οι εγγραφές ξεκίνησαν...

Το πρόγραμμα διαρκεί 2 ακαδημαϊκά εξάμηνα και περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Όλες οι πρακτικές εφαρμογές γίνονται σε στίβο μάχης, στον κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο του εκπαιδευτικού μας κέντρου, έκτασης 65 στρεμμάτων όπως απαιτείται για την όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική εξοικείωση και εξάσκηση των σπουδαστών σε πραγματικές συνθήκες.

Κάθε ενότητα διδάστεται από τους καλύτερα καταρτισμένους καθηγητές στον τομέα τους.

Τα μαθήματα επιχειρησιακής ασφάλειας πραγματοποιούνται από ομάδα καθηγητών που αποτελείται από εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, με επιτυχημένη υπηρεσία στο Σώμα και μεγάλη εμπειρία στο στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό μεγάλων διοργανώσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Έχουν υπηρετήσει στην Διεύθυνση Ασφάλειας Ολυμπιακών Αγώνων(Δ.Α.Ο.Α) ως επικεφαλής των τμημάτων που σχεδίασαν και υλοποίησαν τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόσθηκαν με επιτυχία την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. 

 

Τα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών διδάσκονται από διασώστη και εκπαιδευτή του ΕΚΑΒ, με 26 χρόνια υπηρεσίας, διευθυντή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης στη βασική υποστήριξη της ζωής, ενώ ναυαγοσωστικήδιδάσκει καθηγητής με πολυετή εμπειρία εκπαίδευσης σε αναγνωρισμένες σχολές ναυαγοσωστικής με άδεια Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και το Λιμενικό Σώμα Ελλάδος

Τα θέματα Πυρασφάλειας – Πυροπροστασίας διδάσκει απόστρατος Στρατηγός του Πυροσβεστικού Σώματος  Μεταξύ άλλων υπηρέτησε στην Διεύθυνση Ασφάλειας Ολυμπιακών Αγώνων(Δ.Α.Ο.Α) ι οποίος έχει διατελέσει και διοικητής στην ΣχολήΑνθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας καθώς και Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. 

 

Τέλος, την διδασκαλία των μαθημάτων Management έχει αναλάβει καθηγητής πανεπιστημίου με πλούσιο διδακτικό και ερευνητικό έργο, αλλά και εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, ενώ τα Νομικά μαθήματα υλοποιούνται από δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω,διδάσκουσα στη Σχολή Αστυφυλάκων.

 

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το πλήρες πρόγραμμα και καλέστε μας στο 210 3310240 σε μέρες και ώρες γραφείου (9:00 - 17:00) 

 

 

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής