Προγράμματα επιδοτούμενης κατάρτισης για εργαζομένους και ανέργους (voucher)

Προγράμματα επιδοτούμενης κατάρτισης για εργαζομένους και ανέργους
στο πλαίσιο των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020 και  «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

 

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης TASEIS ως πιστοποιημένοι από το ελληνικό κράτος πάροχοι εκπαίδευσης στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους στον τομέα της δια βίου μάθησης και σε συνέχεια των πολυάριθμων συνεργασιών τους με επιμελητήρια και άλλα ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ συμμετέχουν για την περίοδο 2020 – 2021 σε σειρά επιδοτούμενων προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε ανέργους και εργαζομένους από όλους τους παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας.

Στόχος είναι η απόκτηση και ενίσχυση γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας, η διευκόλυνση της επαγγελματικής κινητικότητας των εργαζομένων και η καλύτερη προσαρμογή τους στις αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Για κάθε εκπαιδευόμενο/η που θα συμμετέχει σε κάποιο πρόγραμμα προβλέπονται:

  • εκπαιδευτικό επίδομα (χρηματικό επίδομα κατάρτισης που πιστώνεται κατευθείαν στον λογαριασμό του κάθε εκπαιδευόμενου μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος)
  • εξ αποστάσεως κατάρτιση σε ποικίλα αντικείμενα εξειδίκευσης
  • πιστοποίηση γνώσεων (η διαδικασία πιστοποίησης είναι χωρίς κόστος)

Για κάθε πρόγραμμα  υπάρχουν διαφοροποιήσεις ως προς τα εκπαιδευτικά αντικείμενα, τις ώρες κατάρτισης και το ποσό του επιδόματος. Κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να λάβει πληροφορίες από τις αντίστοιχες ιστοσελίδες. Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω:

 

ΕΝΕΡΓΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ/ΕΣ

(νέο πρόγραμμα)
Τίτλος:
«Κατάρτιση εργαζομένων από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού για την απόκτηση και πιστοποίηση επίκαιρων ειδικών όσο και οριζόντιων γνώσεων και ικανοτήτων βάσει διάγνωσης εκπαιδευτικών αναγκών»
Φορέας υλοποίησης: Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού - ΣΕΚΠΥ
Εκπαιδευτικά αντικείμενα:   1. Στέλεχος Διαχείρισης Αποθήκης, 2. Συντήρηση Εγκαταστάσεων, 3. Εσωτερικός Ελεγκτής, 4. Στέλεχος τμήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, 5.Οργανωσιακή Κουλτούρα και Διαχείριση Χρόνου
Εκπαιδευτικό επίδομα: 500 .
Ώρες κατάρτισης:
100

Πληροφορίες για το πρόγραμμα| Δικαιολογητικά| Ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής
>>> Όταν ολοκληρώσετε με επιτυχία την αίτησή σας και λάβετε ατομικό κωδικό ΚΑΥΑΣ παρακαλούμε να μας αποστείλετε την αίτηση στο sekpy@taseism.gr προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την τοποθέτησή σας σε τμήμα εφόσον έχετε εγκριθεί.


Τίτλος: Αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα (έχει λήξει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων)
Φορέας υλοποίησης: Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος
Εκπαιδευτικά αντικείμενα: 1. Βασικές Δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ, 2. Ειδικός σχεδιασμού ιστοσελίδων και εφαρμογών Κινητών Συσκευών, 3. Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού, 4. Προγραμματιστής Βάσεων Δεδομένων, 5. Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Δικτύων, 6. Τεχνικός Ασφάλειας Συστημάτων Πληροφορικής, 7. Ειδικός στη χρήση τεχνικών και εργαλείων social media marketing, 8. Ειδικός Συστημάτων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (E-COMMERCE)
Εκπαιδευτικό επίδομα: 500 €.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα | Δικαιολογητικά | Ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής
>>> Εφόσον ολοκληρώσετε με επιτυχία την αίτησή σας και λάβετε ατομικό κωδικό ΚΑΥΑΣ παρακαλούμε να μας τον αποστείλετε στο info@taseism.gr, προκειμένου να ελέγξουμε αν έχετε εγκριθεί και να σας ενημερώσουμε για την τοποθέτησή σας σε τμήμα.

 

ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ/ΕΣ

Αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα.  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος για να ενημερωθείτε άμεσα ή καλέστε μας στο 2103310240, προκειμένου να σας εντάξουμε σε λίστα ενδιαφερόμενων για τα επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 2103310240 & 2103310241.
 

Voucher type: 
Λεκτικό Slideshow: 
Προγράμματα επιδοτούμενης κατάρτισης για εργαζομένους και ανέργους (voucher)

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής