ΔΥΠΑ Ελλαδα 2.0

Πρόγραμμα κατάρτισης (voucher) 120.000 ανέργων σε Ψηφιακές και Πράσινες Δεξιότητες με επίδομα 1.000 ευρώ

 

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των ωφελούμενων Γ' φάσης του προγράμματος κατάρτισης 120.000 ανέργων σε Ψηφιακές και Πράσινες Δεξιότητες με εκπαιδευτικό επίδομα 1.000 ευρώ, ενώ είναι σε εξέλιξη η Δ' φάση και οι αιτήσεις συνεχίζονται (4η φάση).

Oι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν τον φορέα κατάρτισης TASEIS ΜΑΝAGEMENT μέσω voucher.gov.gr και dypa.gov.gr

Το ΚΔΒΜ TASEIS διαθέτει δομές σε Αθήνα και Πειραιά και είναι εγκεκριμένος πάροχος του προγράμματος σύμφωνα με το οριστικό μητρώο παρόχων που ανακοινώθηκαν από τη ΔΥΠΑ με δελτίο τύπου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ
σχετικά με το πρόγραμμα και το εκπαιδευτικά αντικείμενο που σε ενδιαφέρει ώστε να κατοχυρώσεις τη θέση σου άμεσα καθώς ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2103310240
(ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 9.00-19.00)

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμούν, μέσα από την διαμορφωμένη λίστα των προσφερόμενων προγραμμάτων, σύμφωνα πάντα με το εκπαιδευτικό επίπεδο του κάθε ενδιαφερόμενου (απόφοιτος υποχρεωτικής εκπαίδευσης, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας, κλπ).

Η δράση περιλαμβάνει Κατάρτιση και Πιστοποίηση 80.000 ανέργων του ΟΑΕΔ οι οποίοι θα πάρουν επίδομα συνολικής αξίας έως 1.000 ευρώ με τη μέθοδο της δια ζώσης και εξ αποστάσεως σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης (Blended learning).

Επίσης, τις επόμενες μέρες πρόκειται να ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα κατάρτισης και αναβάθμισης δεξιοτήτων με έμφαση σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες. Το πρόγραμμα αφορά εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα άνω των 18 ετών, οι οποίοι απασχολούνται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας και παρέχει εκπαιδευτικό επίδομα (voucher) έως 1000 ευρώ ενώ θα προσφέρεται και πιστοποίηση σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/ IEC 17024.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα αναμένεται να περιλαμβάνει:

  • 100-120 ώρες κατάρτισης σε «ψηφιακές & πράσινες δεξιότητες» υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας
  • Εκπαιδευτικό Επίδομα έως 1.000 ευρώ
  • Πιστοποίηση φυσικών προσώπων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/ IEC 17024 ή μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων για ψηφιακές δεξιότητες

Η υλοποίηση των προγραμμάτων συνεχιζόμενης κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης εκπαίδευση σε ποσοστό τουλάχιστον 25% των συνολικών ωρών κάθε προγράμματος και με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι

  • Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα
  • Ηλικίας άνω των 18 ετών
  • Απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Ο εργαζόμενος που θα αιτηθεί συμμετοχής στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχει την ιδιότητα του μισθωτού την περίοδο υποβολής της αίτησης αλλά και κατά την είσοδό του στο πρόγραμμα, ανεξαρτήτως αν η σύμβαση εργασίας του είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, αορίστου ή ορισμένου χρόνου.

Ενδιαφέρεστε για συμμετοχή στο πρόγραμμα
                                               ή για να λάβετε πληροφορίες ;

Καλέστε στο  210 33 10 240 & 241
           και συνδεθείτε με το τμήμα voucher
ή συμπληρώσετε απευθείας την Αίτηση
για να ενημερωθείτε από τους πρώτους μετά την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής