ΔΥΠΑ Ελλαδα 2.0

Πρόγραμμα επιδοτούμενης εξ αποστάσεως κατάρτισης για εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα (απο τον ΣΕΚΠΥ)

Πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης για εργαζομένους με τίτλο
«Κατάρτιση εργαζομένων από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού για την απόκτηση και πιστοποίηση επίκαιρων ειδικών όσο και οριζόντιων γνώσεων και ικανοτήτων βάσει διάγνωσης εκπαιδευτικών αναγκών»

στο πλαίσιο των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020 και  «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

 

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης TASEIS ως πιστοποιημένοι από το ελληνικό κράτος πάροχοι εκπαίδευσης στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους στον τομέα της δια βίου μάθησης και σε συνέχεια των πολυάριθμων συνεργασιών τους με επιμελητήρια και άλλα ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ συμμετέχουν για την περίοδο 2020 – 2021 σε σειρά επιδοτούμενων προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης. Το πρόγραμμα «Κατάρτιση εργαζομένων από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού για την απόκτηση και πιστοποίηση επίκαιρων ειδικών όσο και οριζόντιων γνώσεων και ικανοτήτων βάσει διάγνωσης εκπαιδευτικών αναγκών» απευθύνονται σε εργαζομένους από όλους τους παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας.

Στόχοι

Το έργο απευθύνεται σε 1045 συνολικά εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα της Οικονομίας που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να καταρτιστούν σε εξειδικευμένες ειδικότητες, με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων τους καθώς και την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας. Βασικός στόχος της πράξης είναι η εκπαίδευση και ενίσχυση των επαγγελματικών προσόντων των ωφελούμενων, σε όλες τις περιφέρειες (13) της Ελλάδας: Αττική, Νότιο Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη, Στερεά Ελλάδα.

Για κάθε εκπαιδευόμενο/η που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα προβλέπονται:

  • εκπαιδευτικό επίδομα 500 ευρώ (χρηματικό επίδομα κατάρτισης που πιστώνεται κατευθείαν στον λογαριασμό του κάθε εκπαιδευόμενου μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος)
  • εξ αποστάσεως κατάρτιση σε ένα απο τα 5 αντικείμενα εξειδίκευσης διάρκειας 100 ωρών
  • πιστοποίηση γνώσεων

Εκπαιδευτικά αντικείμενα:

  • Στέλεχος Διαχείρισης Αποθήκης
  • Συντήρηση Εγκαταστάσεων
  • Εσωτερικός Ελεγκτής
  • Στέλεχος τμήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
  • Οργανωσιακή Κουλτούρα και Διαχείριση Χρόνου

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα κριτήρια μοριοδότησης ενημερωθείτε αναλυτικά απο την ειδική ιστοσελίδα του ΣΕΚΠΥ στους παρακάτω συνδέσμους.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα | Προύποθέσεις συμμετοχής, κριτήρια μοριοδότησης, δικαιολογητικά | Ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής
>>> Όταν ολοκληρώσετε με επιτυχία την αίτησή σας και λάβετε ατομικό κωδικό ΚΑΥΑΣ παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε στο sekpy@taseism.gr την υποβληθείσα αίτησή, προκειμένου να ελέγξουμε αν έχετε εγκριθεί και να σας ενημερώσουμε για την τοποθέτησή σας σε τμήμα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να μας καλείτε στο 2103310240 και 2103310241

Voucher type: 

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής