Επίδομα 600€ σε επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες

Γιατροί, Δικηγόροι, Εκπαιδευτικοί, Ερευνητές, Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Λογιστές, Οικονομολόγοι

Ανακοίνωση Voucher Αίτηση συμμετοχής

Νέα - Ανακοινώσεις

Voucher Επιστημόνων 2020

voucher epistimonon

Στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Taseis σε Αθήνα και Πειραιά παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. Πρόθεσή μας είναι να ανταποκριθούμε άμεσα στις απαιτήσεις των καιρών, δίνοντας προτεραιότητα στην ΑΣΦΑΛΗ, ΕΥΚΟΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ επιμόρφωση των επαγγελματιών όλων των κλάδων με την μέθοδο της τηλεκατάρτισης. 
Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης τίθεται σε άμεση εφαρμογή ειδικό πρόγραμμα επιμόρφωσης του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, συνολικού κόστους 180 εκ. ευρώ το οποίο προβλέπει ενίσχυση 600 ευρώ για κάθε δικαιούχο αυτοαπασχολούμενο ο οποίος θα δηλώσει συμμετοχή. 

Taseis Management: Ανακοίνωση μέτρων για την απόφυγή εξάπλωσης του Covid-19

Λόγω της υποχρεωτικής αναστολής λειτουργίας των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών μονάδων στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορονοϊού η Taseis Management πραγματοποιεί σεμινάρια μόνο μέσω τηλεκατάρτισης.Το προσωπικό μας θα παραμείνει στη διάθεσή σας με στόχο πάντα την καλύτερη κατά το δυνατόν εξυπηρέτησή σας, μέσω τηλεφωνικών διασκέψεων, και επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, με δεδομένο ότι οι υπάλληλοι μας εργάζονται από το σπίτι, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις μας δεν θα είναι επιτρεπτή, παρά μόνον σε επείγουσες περιπτώσεις, τηρουμένων των αναγκαίων μέτρων προστασίας.

2η Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων ένταξης στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για την κάλυψη των αναγκών υποστήριξης της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.- Υλοποίηση της Επιμόρφωσης» με κωδικό ΟΠΣ  5022549 στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020

Ανακοίνωση

 

3/9/2019 - ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ. ΕΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2019-2020

3/9/2019 - ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ. ΕΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2019-2020

Μοριοδοτούμενα Επιμορφωτικά Σεμινάρια

Μοριοδοτούμενα Επιμορφωτικά Σεμινάρια

 

To Κέντρο δια Βίου Μάθησης  TASEIS  πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), με κωδικό αδείας 200473 διοργανώνει εξ αποστάσεως σεμινάρια επιμόρφωσης (μέσω πλατφόρμας τηλεκατάρτισης), διάρκειας από 100 έως 600 ωρών, τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για επιπλέον μοριοδότηση όπου αυτό προβλέπεται από τις σχετικές προκηρύξεις.

Κόστος από 0,50€ την ώρα

Ενδεικτικά  θεματικοί τίτλοι  επιμορφωτικών σεμιναρίων

 

VOUCHER ανέργων για ηλικίες 25-29 και 30-45 κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ)

2 ΝΕA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA ΑΝΕΡΓΩΝ ( VOUCHER) που αφορούν στον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ).

  • Προώθηση στην Απασχόληση Άνεργων νέων 25 έως 29 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ  
  • Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30 έως 45 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ

Η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής των ωφελουμένων αρχίζει από 28/06/2019 και ώρα 14:00 και λήγει την 23/08/2019 και ώρα 23:59.

Ανακοίνωση συνεργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε την συνεργασία μας με την Πανελλήνια Ένωση Ξενοδόχων (ΠΟΞ), η οποία μας επέλεξε, μεταξύ δεκάδων προτάσεων, ως την προτεινόμενη για τα μέλη της επιχειρηματική επιλογή για την συμμόρφωση των ξενοδοχειακών τους μονάδων με τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR) αλλά και για την παροχή υπηρεσιών Συμβούλου DPO και εκπαίδευσης του απασχολούμενου προσωπικού.
 

Voucher κοινωφελούς εργασίας σε ΑΘΗΝΑ & ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης
«Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε Δήμους, Περιφέρειες
και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων»

Κάντε άμεσα την αίτησή σας στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης TASEIS, προκειμένου οι σύμβουλοί μας να σας κατευθύνουν για την αίτηση στο πρόγραμμα και επωφεληθείτε των επιπλέον δωρεάν προγραμμάτων που προσφέρουμε.

 

Κατάρτιση ωφελουμένων στην κοινωφελή εργασία ΟΑΕΔ μέσω voucher.

Κατάρτιση ωφελουμένων στην κοινωφελή εργασία ΟΑΕΔ μέσω voucher.  (αναμέμεται και για την Αθήνα)

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις απασχόλησης και έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν τα προγράμματα κατάρτισης.

 

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Νέα - Ανακοινώσεις

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής