ΔΥΠΑ Ελλαδα 2.0

Νέα - Ανακοινώσεις

ΝΕΟ Πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας ΟΑΕΔ σε Δήμους και άλλες Υπηρεσίες για ανέργους

Voucher Τουρισμού για Ανέργους και Εργαζομένους

Νέο Voucher για 18.000 ανέργους & εργαζόμενους στον κλάδο του Τουρισμού με επίδομα έως 2.500 €. Στόχος των προγραμμάτων κατάρτισης είναι η απόκτηση νέων δεξιοτήτων και η επανακατάρτιση των απασχολούμενων στον Τουρισμό, με σκοπό τη συνολική βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στον κλάδο. Για απορίες και κράτηση θέσης συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος

Αίτηση Συμμετοχής

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας - Κατάρτιση για 750 αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα της Περιφέρειας Αττικής.
Στις 03/10/2023, υπογράφηκε μεταξύ του Προέδρου του Β.Ε.Α Παύλου Ραβάνη και της Ένωσης φορέων επαγγελματικής κατάρτισης “Universal UNIVERSAL ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΕ – SWISS APPROVAL ΑΜΚΕ – TASEIS MANAGEMENT ΕΠΕ”, 18μηνη σύμβαση για την υλοποίηση έργου ενίσχυσης και πιστοποίησης των επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων, 750 αυτοαπασχολούμενων επιχειρηματιών και εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, της Περιφέρειας Αττικής. (...) Το αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται να δημοσιευθεί η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα, στο site του Β.Ε.Α.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω ανωτέρας βίας, το ΚΔΒΜ Taseis παρέμεινε κλειστό απο το απόγευμα της Τετάρτης 6/9, ημέρα της πρώτης μεγάλης κακοκαιρίας. Οι λειτουργίες αποκαθίστανται σταδιακά. Το τηλεφωνικό δίκτυο θα έχει αποκατασταθεί το απόγευμα της Παρασκευής 8/9.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Taseis Management ΚΔΒΜ

ΝΕΟ Πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης voucher για εργαζομένους

Το ΝΕΟ πρόγραμμα voucher επιδοτούμενης κατάρτισης απευθύνεται σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα άνω των 18 ετών, οι οποίοι απασχολούνται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. Ο κάθε καταρτιζόμενος θα παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης, συνολικής διάρκειας 80 ωρών, που αφορά την ανάπτυξη «πράσινων» γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων.

Voucher επιδοτούμενης κατάρτισης εργαζομένων απο το Β.Ε.Π. (έληξαν οι αιτήσεις)

Πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης για εργαζομένους με τίτλο «Κατάρτιση εργαζομένων από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων για την απόκτηση και πιστοποίηση επίκαιρων ειδικών όσο και οριζόντιων γνώσεων και ικανοτήτων βάσει διάγνωσης εκπαιδευτικών αναγκών» - mis 5035273 στο πλαίσιο των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020 και «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που εξασφάλισε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς.

Πρόγραμμα κατάρτισης (voucher) 120.000 ανέργων σε Ψηφιακές και Πράσινες Δεξιότητες με επίδομα 1.000 ευρώ

 

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των ωφελούμενων Γ' φάσης του προγράμματος κατάρτισης 120.000 ανέργων σε Ψηφιακές και Πράσινες Δεξιότητες με εκπαιδευτικό επίδομα 1.000 ευρώ, ενώ είναι σε εξέλιξη η Δ' φάση και οι αιτήσεις συνεχίζονται (4η φάση).

Oι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν τον φορέα κατάρτισης TASEIS ΜΑΝAGEMENT μέσω voucher.gov.gr και dypa.gov.gr

Το ΚΔΒΜ TASEIS διαθέτει δομές σε Αθήνα και Πειραιά και είναι εγκεκριμένος πάροχος του προγράμματος σύμφωνα με το οριστικό μητρώο παρόχων που ανακοινώθηκαν από τη ΔΥΠΑ με δελτίο τύπου.

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης 80.000 ανέργων

Στόχος της δράσης είναι η απόκτηση ψηφιακών και πράσινων δεξιοτήτων.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμούν, μέσα από την διαμορφωμένη λίστα των προσφερόμενων προγραμμάτων, σύμφωνα πάντα με το εκπαιδευτικό επίπεδο του κάθε ενδιαφερόμενου (απόφοιτος υποχρεωτικής εκπαίδευσης, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας, κλπ).

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα "Κοινωνική και Συναισθηματική Μάθηση στην Εκπαίδευση"

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Μοριοδοτούμενο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης DPO ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου | Ειδικά Θέματα Συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR - 2016/679) και του Ν.4624/2019

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
DPO ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Νέα - Ανακοινώσεις

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής