Νέα - Ανακοινώσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων | Φεβρουάριος 2018

Ανοιχτά σεμινάρια για τον μήνα Φεβρουάριο 2018. Η Taseis Management, όπως κάθε χρόνο, οργανώνει και υλοποιεί σεμινάρια διεπιχειρησιακού χαρακτήρα στην έδρα την στο κέντρο της Αθήνας (Αιόλου 72). Όλα τα σεμινάρια επιδοτούνται απο το ΛΑΕΚ, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης μέσω την νέας πλατφόρμας τηλεκατάρτισης με την χρήση υπηρεσίας livestreaming. Ενημερωθείτε  αναλυτικά...

Πρόγραμμα Σεμιναρίων & Βιωματικών Εργαστηρίων Φθινόπωρο 2017

Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα των ανοιχτών σεμιναρίων της Taseis Management για το Φθινόπωρο 2017. Επωφεληθείτε της εκπτωτικής πολιτικής μας για ομαδικές εγγραφές και κάντε κράτηση θέσης απο το καλοκαίρι. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στην ανακοίνωσή μας.

28/7/2017: Έναρξη Προγράμματος Κατάρτισης Κοινωφελούς Εργασίας σε όλους τους Δήμους

koinofeles_programma_stous_dimous

28/7/2017: Έναρξη Προγράμματος Κατάρτισης Κοινωφελούς Εργασίας σε όλους τους Δήμους.

Δείτε αναλυτικά τι περιέχει το πρόγραμμα παρακάτω ή καλέστε μας στο 2103310241 και κάποιος σύμβουλός μας θα σας λύσει όλες τις απορίες.

Τι αλλάζει με την μετάβαση από το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008 στο πρότυπο ISO 9001:2015

Σε όσους ήδη διαθέτουν Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) κατά ISO 9001:2008, ενημερώνουμε πως υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία μετάβασης στο νέο πρότυπο ISO 9001:2015 και συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2018. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και κόστους από έκτακτες επιθεωρήσεις των Φορέων, συνιστούμε η ανωτέρω μετάβαση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2017. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της τεκμηρίωσης που αφορά την κατάρτιση του τροποποιημένου ΣΔΠ με τη δέουσα επάρκεια και χαμηλό κόστος.

Είσαι επιλαχών του voucher 29 64; Έχεις προθεσμία μέχρι τις 13/9 για να βρεις την επιχείρηση που σου ταιριάζει.

apotelesmata 29-64 voucher

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ VOUCHER 29-64

Είσαι επιλαχών του voucher 29 64; Έχεις προθεσμία μέχρι τις 13/9 για να βρεις την επιχείρηση που σου ταιριάζει.

Δείτε αναλυτικά τι περιέχει το πρόγραμμα εδώ

Καλέστε μας στο 2103310241 και κάποιος σύμβουλός μας θα σας λύσει όλες τις απορίες.

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), τι κάνει ο Data Protection Officer και τι μπορεί να κάνει η Taseis για εσας;

Ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του υπεύθυνου Προσωπικών Δεδομένων (DPO)

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων |  General Data Protection Regulation (GDPR)

Στις 27 Απριλίου του 2016 ψηφίστηκε ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης  ο οποίος θα πρέπει να εφαρμοσθεί απαραίτητα σε από όλα τα Κράτη Μέλη, είναι δεσμευτικός ως προς όλα τα μέρη του και θα ισχύσει άμεσα από την 25η Μαΐου 2018 που αποτελεί και την καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας που έχει δοθεί για την εναρμόνιση των κρατών μελών με τον συγκεκριμένο κανονισμό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μετά τις 25-5-2018 όποιοι υποχρεούνται να τηρούν τον κανονισμό φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη και τις υποχρεώσεις που απορρέουν τόσο από την μη τήρηση, όσο και από 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ MS OFFICE | Ευέλικτο Πρόγραμμα με πιστοποίησης ΑΣΕΠ

seminaria_office

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης2 Taseis ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στα σεμινάρια Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Access, Explorer, Outlook) τα οποία θα διεξαχθούν στις πιστοποιημένες μας αίθουσες στην Αθήνα από τις 29 Ιανουαρίου. Τα προγράμματα στοχεύουν στην εκμάθηση και εξοικείωση με τις εφαρμογές MS-Office καθώς και στην απόκτηση πιστοποίησης βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής. Τα σεμινάρια πιστοποίησης είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ και η πιστοποίηση είναι αποδεκτή απο τον ΑΣΕΠ. 

Οι εκπαιδευόμενοι, πέρα από την δια ζώσης εκπαίδευση (σε τάξη), θα έχουν δυνατότητα χρήσης κωδικού για πρόσβαση σε πλατφόρμα τηλεκατάρτισης για ένα χρόνο από την εγγραφή τους και χρήσης «Κάρτας Ελεύθερης Πρόσβασης»  στα Εργαστήριο Πληροφορικής στα οποία θα υλοποιείται το πρόγραμμα, προκειμένου  να εξασκούνται στους Η/Υ. Παράλληλα θα παρέχεται δωρεάν τεστ προσομοίωσης εξετάσεων, προκειμένου να γίνεται η προετοιμασία και η αξιολόγηση των υποψηφίων πριν από τις εξετάσεις πιστοποίησης. Το κέντρο μας εγγυάται την επιτυχία σας στις εξετάσεις, ενώ δίνει την δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης σε όλες τις ενότητες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ VOUCHER 29-64

Επιλέχθηκες στο VOUCHER 29-64 και ενδιαφέρεσαι να βρεις εργασία σε επάγγελμα της επιλογής σου?
 

Επικοινώνησε μαζί μας άμεσα και με τον προσωπικό σου σύμβουλο διάλεξε ανάμεσα από τις εκατοντάδες επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε αυτήν που σου ταιριάζει. Πάρε τις σημειώσεις σου σε Tablet!

Η προώθηση των ωφελούμενων σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να κρατήσουν μόνιμο προσωπικό, είναι κύριο μέλημα μας.

Επιπλέον παρέχουμε για το τρέχον και επόμενο διάστημα μειωμένες τιμές σε σεμινάρια της επιλογής των καταρτιζόμενων (πχ Security, ΕΦΕΤ, Τεχνικοί Ασφάλειας κ.α.) καθώς και σε ένα άτομο της επιλογής τους.

ΛΑΕΚ 1-25 | Πρόγραμματα εκπαίδευσης με επιδότηση για τους εργαζόμενους

ΛΑΕΚ 1-25 | Πρόγραμμα επιδότησης της εκπαίδευσης για τους εργαζόμενους

​Με στόχο να διευρυνθούν οι ευκαιρίες κατάρτισης των εργαζομένων στις μικρές επιχειρήσεις ( που απασχολούν 1-25 εργαζόμενους) η επιτροπή διαχείρισης του ΛΑΕΚ του Ο.A.E.Δ. έχει αποφασίσει την προκήρυξη προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης υλοποιούμενο από φορείς εκπροσώπησης των εργοδοτών και για το 2016.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Νέα - Ανακοινώσεις

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2008

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Taseis Management ΕΠΕ

Αιόλου 72, 10559, Αθήνα

tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267

e-mail: info[at]taseism.gr