ΔΥΠΑ Ελλαδα 2.0

iso

ISO 9001

ISO 9001

Το ISO 9001: 2015 είναι ένα διεθνώς αποδεκτό σύστημα διαχείρισης ποιότητας, με στόχο να βοηθήσει τις εταιρείες να εντοπίζουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις στη παραγωγική διαδικασία ή στην παροχή υπηρεσιών συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτιστοποίηση της οργάνωσης και διοίκησης της επιχείρησης.

Σήμερα, το ISO 9001 βοηθά χιλιάδες επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο στη διαχείριση των διαδικασιών τους ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές. Προοδευτικές εταιρείες βρίσκουν την διαδικασία ISO 9001 να μπορεί να προσφέρει πραγματική στρατηγική αξία, ιδιαίτερα αν είναι ευθυγραμμισμένη με εταιρικούς σκοπούς και στόχους. Για τις εταιρείες αυτές, η διαδικασία ελέγχου ISO 9001 είναι κάτι περισσότερο από μια λειτουργία ελέγχου. Είναι ένα πραγματικό επιχειρηματικό πλεονέκτημα, εφόσον εξελίσσεται, καθώς η επιχείρηση αναπτύσσεται, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα διαρκούς αξιολόγησης και βελτίωσης των διαδικασιών.

 

Οφέλη

 • Η βελτίωση της ικανοποίησης του πελάτη.
 • Η αύξηση των κερδών.
 • Ενισχυμένη αναγνώριση στην αγορά.
 • Ανάλυση των οργανωτικών εσωτερικών συνόρων, δεδομένου ότι το προσωπικό από διαφορετικά καθήκοντα και επίπεδα συνεργάζεται.
 • Η αύξηση της παραγωγικότητας.
 • Μειωμένο κόστος λειτουργίας και μειωμένο μετά την πώληση κόστος υποστήριξης λόγω της ελάττωσης του χρόνου και του κόστους εργασίας με την αποφυγή επανάληψης των λανθασμένων κινήσεων, μέσω των διαδικασιών τεκμηρίωσης.
 • Αύξηση της ανταπόκρισης του εργαζόμενο στις ανάγκες των πελατών και στις απαιτήσεις της επιχείρησης.
 • Αυξημένη εμπιστοσύνη στο προϊόν μας ή στις υπηρεσίες μας, καθώς η ποιότητα βελτιώνεται.

 

Η συμμόρφωση με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001 αποδεικνύει στις άλλες εταιρείες ότι παίρνετε την ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη στα σοβαρά. Οι εταιρείες με παρόμοια φιλοσοφία θα γνωρίζουν αν συμμερίζεστε τη δέσμευσή τους. Πολλές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επιμένουν οι προμηθευτές να έχουν πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας ως προϋπόθεση για την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας. Αυτό απαιτεί από τους προμηθευτές να συμμορφωθούν με τα πρότυπα ποιότητας για την εξασφάλιση της ποιότητας σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού. Μια εταιρία με πιστοποίηση ISO 9001 έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι εταιρειών nonqualified.

Πιστοποιημένες με ISO 9001 οι εταιρείες έχουν την απόδειξη της δέσμευσής τους για την ποιότητα και τη συνεχή βελτίωση.

 

 

Ζητήστε μας προσφορά για την επιχείρησή σας
συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος
ή καλώντας μας στα τηλέφωνα 210 3310240 - 1

ISO 22000

 

ISO 22000

Το Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις όσον αφορά στην ασφάλεια των τροφίμων σε όλα τα συστήματα διαχείρισης της τροφικής αλυσίδας. Από την παραγωγή ζωοτροφών, την πρωτογενή παραγωγή και την παραγωγή τροφίμων, την μεταποίηση, την αποθήκευση και την μεταφορά, τη διανομή την λιανική πώληση, μέχρι την μαζική εστίαση και την διάθεση τροφίμων στον καταναλωτή, καθώς επίσης και σε επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες ή προμηθεύουν με εξοπλισμό, υλικά συσκευασίας, υλικά καθαρισμού και απολύμανσης, πρόσθετα κ.τ.λ.

Οφέλη

 • Εγγύηση της παραγωγικής διαδικασίας και σταθερότητα της ποιότητας των παραγόμενων αγαθών.
 • Βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών.
 • Αύξηση της εμπιστοσύνης των κρατικών φορέων.
 • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσω της βελτίωσης της επιχείρησης.
 • Ανάπτυξη της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ επιχείρησης και πελάτη.
 • Βελτίωση των παραγομένων τροφίμων και εξάλειψη ελαττωματικών προϊόντων και ιδίως αυτών που πιθανά να σχετίζονται με την υγεία των καταναλωτών (τροφική δηλητηρίαση, κλπ).
 • Εναρμόνιση με τις παγκόσμιες προδιαγραφές για δραστηριοποίηση στο εξωτερικό.
 • Συμμόρφωση με την υφιστάμενη νομοθεσία (δικαστικές - ελεγκτικές αρχές, καταναλωτές)

Ζητήστε μας προσφορά για την επιχείρησή σας
συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος
ή καλώντας μας στα τηλέφωνα 210 3310240 - 1

Εγγραφή στο RSS - iso

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής