ΔΥΠΑ Ελλαδα 2.0

Οι υπηρεσίες μας

Ενίσχυση Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covιd (Αττική)

 

Ενίσχυση Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covιd στην Αττική.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 50.000 ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ (100% επιδοτούμενο)

 

Προϋπολογισμός Δράσης: 200 εκατ. ευρώ, προερχόμενος από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΤΠΑ [ΕΣΠΑ 2014-2020].

Επιδότηση ΛΑΕΚ 0,24 για επιχειρήσεις

Το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ απευθύνεται σε οποιαδήποτε επιχείρηση απασχολεί εργαζόμενους οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι στο  ΙΚΑ. Κάθε επιχείρηση καταβάλλει στον Λογαριασμό για την Απασχόληση  και την Επαγγελματική Κατάρτιση (ΛΑΕΚ) του ΟΑΕΔ  εργοδοτική εισφορά  ύψους 0,24% επί των ετήσιων ακαθάριστων αποδοχών των εργαζομένων της.

Τα χρήματα που θα δαπανήσετε για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, θα σας επιστραφούν στο ακέραιο απευθείας από τον ΟΑΕΔ (σε 2 έτη  περίπου από την ημερομηνία υποβολής του προγράμματος στις αρμόδιες υπηρεσίες)  σε λογαριασμό που θα έχετε υποδείξει, με τη πρoϋπόθεση, φυσικά, να αντιστοιχούν στο κονδύλι σας.

Επιδοτήσεις & Επιχορηγήσεις

  • Αναπτυξιακός Νόμος
  • Επιδοτούμενα Προγράμματα 3ου &  4ου  ΚΠΣ
  • Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες (πχ σύνταξη επιχειρηματικού σχεδίου για διασφάλιση τραπεζικού δανείου).
  • Υπηρεσίες αναφορικά με την  ανάπτυξη δικτύου franchising.
  • Υποστηρικτές ενέργειες που αφορούν συγχωνεύσεις.
  • Καθοδήγηση επενδυτή για την εύρεση της βέλτιστης επιχειρηματικής – επενδυτικής λύσης
  • Eκπόνηση απαιτούμενων επιχειρηματικών σχεδίων
  • Πλήρης διαχείριση φακέλων και επενδυτικών έργων

Στo πλαίσιo των επιδοτούμενων και επιχορηγούμενων προγραμμάτων παρέχεται πλήρης υποστήριξη, σε όλες τις φάσεις υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων

Προγράμματα Kατάρτισης

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (πρόγραμμα επιδότησης της εκπαίδευσης για τις επιχειρήσεις απο τον ΟΑΕΔ)

Συγχρονίζοντας το βήμα της με τις ανάγκες τις αγοράς η TASEIS MANAGEMENT είναι σε θέση να καλύψει μια ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε προσωπικό των επιχειρήσεων.

Τα παρακάτω σεμινάρια στο πλαίσιο της προώθησης της δια βίου μάθησης επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ μέσω της χρήσης του κονδυλίου ΛΑΕΚ 0,24% (για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις) και ΛΑΕΚ 1-25 (για επιχειρήσεις που απασχολούν απο 1 εως 25 εργαζόμενους)

Μελέτη και Εγκατάσταση Συστημάτων ISO

Συστήματα Διασφάλισης ποιότητας ISO

Η Taseis Μanagement είναι σταθερά προσανατολισμένη στην Ανάπτυξη και Εγκατάσταση Εταιρικών Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες μέσω της αποτελεσματικής διαχείρισης και βελτιστοποίησης των διεργασιών και διαδικασιών, που αφορούν στη διασφάλιση της ποιότητας.

Τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας βρίσκουν πεδίο εφαρμογής, ανεξάρτητα από την δραστηριότητα και το μέγεθος της κάθε επιχείρησης - από τη παραγωγική διαδικασία, το περιβάλλον και τις πελατειακές σχέσεις, μέχρι τις συνθήκες εργασίας και συνεργασίας του προσωπικού.

Ενημερωθείτε παρακάτω για τα οφέλη του εκάστοτε συστήματος ποιότητας και ζητήστε μας προσφορά για την επιχείρησή σας.

Εγγραφή στο RSS - Οι υπηρεσίες μας

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής