ΔΥΠΑ Ελλαδα 2.0

Υγιεινή & Ασφάλεια

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Είναι αυτονόητο ότι την στιγμή που συμβαίνει ένα έκτακτο περιστατικό το οποίο έχει καταφέρει κίνδυνο για την υγεία και την σωματική ακεραιότητα ενός παιδιού ή ενός βρέφους απαιτείται απο τους παριστάμενους ορθή αναγνώριση των συμπτωμάτων, άμεση και ορθή αντίδραση ή ακόμα και αποφυγή λαθών που προέρχονται από άγνοια ή πανικό. Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις βασικές απαραίτητες γνώσεις, προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν σοβαρά ή πιο απλά καθημερινά περιστατικά που αφορούν σε παιδιά και βρέφη μέχρι να φτάσουν οι αρμόδιες αρχές ή να επισκεφτούν νοσοκομείο.

 

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Σκοπός του προγράμματος, είναι να παρέχει στους εργαζόμενους μια ολοκληρωμένη εικόνα των τεχνικών παροχής πρώτων βοηθειών σε συνάρτηση με την εργασία και τον εργασιακό χώρο. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν πρώτες βοήθειες και να διακρίνουν συμπτώματα που χρίζουν ιατρικής αντιμετώπισης και προλάβουν πιθανή μη αναστρέψιμη έκβαση μέχρι να καταφθάσουν οι αρμόδιες αρχές.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου, κύριος Αναστάσιος Αναγνώστου είναι διασώστης στο ΕΚΑΒ με 27 χρόνια υπηρεσίας, πολλά απο τα οποία στην μονάδα νεογνών, είναι μέλος του ειδικού τμήματος ιατρικής καταστροφών και Διευθυντής του Ευρωπαϊκού συμβουλίου αναζωογόνησης στη βασική υποστήριξη της ζωής.

Επιμόρφωση ΕΦΕΤ

Ομάδα Καταρτιζομένων /Εκπαιδευομένων: Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε άτομο μιας επιχείρησης τροφίμων που έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα. Το άτομο αυτό χαρακτηρίζεται ως “απλός χειριστής τροφίμων”.    

Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας

 
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τεχνικού ασφάλειας. Ο τεχνικός ασφάλειας είναι σύμβουλος του εργοδότη και των εργαζομένων και σε γενικές γραμμές η αποστολή του είναι:
α) να επιθεωρεί τακτικά τις θέσεις εργασίας από πλευράς υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας, να αναφέρει στον εργοδότη οποιαδήποτε παράλειψη των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, να προτείνει μέτρα αντιμετώπισής της και να επιβλέπει την εφαρμογή τους. 

β) να μεριμνά ώστε οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας και να τους καθοδηγεί για την αποτροπή του επαγγελματικού κινδύνου που συνεπάγεται η εργασία τους. 

 

 

Σεμινάρια ΕΦΕΤ

Σκοπός του προγράματος είναι να εκπαιδεύσει τον καταρτιζόμενο σε θέματα στοιχειώδους υγιεινής των τροφίμων, έτσι ώστε αυτός κατά την εξάσκηση των καθηκόντων του αφ’ ενός μεν να μην αποτελεί μέσο διακινδύνευσης της ασφάλειας των παραγομένων προϊόντων, αλλά επίσης ούτε με τις ενέργειές του να την θέτει σε κίνδυνο.  Οι συμμετέχοντες μετά την επιτυχή περάτωση του προγράμματος και την προβλεπόμενη δοκιμασία (εξετάσεις) θα λάβουν επίσημες βεβαιώσεις που θα εκδίδονται από τον ΕΦΕΤ και θα στέλνονται άμεσα στους δικαιούχους.

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ με τον Β. Βορριά

ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τίτλος Σεμιναρίου:
Πυροπροστασία - Πυρασφάλεια για προσωπικό επιχειρήσεων και όχι μόνο
Εισηγητής:
Βασίλειος Βορρίας (Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος)

Διάρκεια: 8 εκπαιδευτικές ώρες
Κόστος: 100 €
Ημέρες & ώρες υλοποίησης σεμιναρίου: 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα: 10:00 – 17:00
Τόπος Υλοποίησης: Καπνικαρέας 19α , Αθήνα (200 μέτρα από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ Μοναστηρακίου)
Εγγραφές και πληροφορίες: 210 33 10 240 (9:00 -17:00)

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ με τους Γ. Γκιθώνα & Π. Τριανταφύλλου

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ   |  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

16-17 Νοεμβρίου 2015

Διάρκεια: 12 εκπαιδευτικές ώρες

Χρόνος Διεξαγωγής:  16-17 Νοεμβρίου, 9:30 – 14:30

Τόπος Υλοποίησης: Καπνικαρέας 19α, Αθήνα (150 μ. από το σταθμό Μοναστηράκι)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ

 
Σε συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς ανοιχτών αλλά και ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων σε νοσοκομειακά ιδρύματα, σε συνδυασμό με το αυξημένο ενδιαφέρον κατόπιν των εξελίξεων της τεχνολογίας αλλά και πρόσφατων σχετικών ατυχημάτων, η TASEIS MANAGEMENT ανακοινώνει νέο σεμινάριο αναφορικά με την διαχείριση των ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ.iatrika aeria

Η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει συνεργασία με τους αποκλειστικούς εκπαιδευτές του σεμιναρίου για τον Ελλαδικό χώρο, τους κ.κ. Κώστα Καραπιπέρη, Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ με 20ετή διεθνή ενεργή επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο των ιατρικών αερίων και των εφαρμογών τους και Μανώλη Δασκαλάκη, BEng , MSc Medical Engineer, με 10ετή ενεργή διεθνή επαγγελματική εμπειρία στην τεχνική υποστήριξη των ιατρικών αερίων και των εφαρμογών τους.

Εγγραφή στο RSS - Υγιεινή & Ασφάλεια

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής