ΔΥΠΑ Ελλαδα 2.0

Πρόγραμμα Erasmus+ «Διέγερση της δημιουργικότητας των μαθητών μέσω της συμμετοχής στο θέατρο και τις τέχνες του θεάματος (Theatre in School Project)».

 

Το ΚΔΒΜ TASEIS MANAGEMENT συμμετέχει σαν εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ «Διέγερση της δημιουργικότητας των μαθητών μέσω της συμμετοχής στο θέατρο και τις τέχνες του θεάματος (Theatre in School Project)».

 

Ο σκοπός αυτού του έργου είναι να αναπτύξει εκπαίδευση για τους μαθητές στο θέατρο, μέσα σε ένα περίπλοκο περιβάλλον αλληλεπίδρασης στο οποίο θα κατανοήσουν την υποκριτική, την ανάπτυξη χαρακτήρων, την πλοκή, τη φωνή, τον αυτοσχεδιασμό και την παράσταση.

Στόχος του είναι να βελτιώσει την ικανότητα των μαθητών να επικοινωνούν, την αυτοπεποίθησή τους, την αυτοεκτίμησή τους και τις κοινωνικές δεξιότητες μέσω του δράματος και των παραστατικών τεχνών, του αυτοσχεδιασμού, του ρόλου και των διαφόρων παραστατικών δραστηριοτήτων. Παράλληλα εντοπίζει ταλέντα και ενθαρρύνει την πρόοδο τους σε πιο δημιουργικούς τομείς.

Την εποχή που δεσπόζει το τεχνοκρατικό πνεύμα στην εκπαίδευση και η τυποποίηση των εκπαιδευτικών γνώσεων, το Πρόγραμμα Theatre in School δίνει μια ουσιαστική ευκαιρία στους μαθητές να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα και τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος: https://theatre-in-school.eu/

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής