ΔΥΠΑ Ελλαδα 2.0

Marketing

Σεμινάριο Facebook και Facebook Ads | Αποδοτική προβολή και Διαφήμιση στο Facebook

facebook seminar

Σεμινάριο Facebook και Facebook Ads | Αποδοτική προβολή και Διαφήμιση στο Facebook

 

Στο σεμινάριο θα δούμε σε βάθος όλη τη διαδικασία για τη δημιουργία και διαχείριση προσωπικής  και εταιρικής σελίδας στο Facebook, καθώς και την αποδοτικότερη προβολή της επιχείρησής μέσα από διαφήμιση στο Facebook Ads.

Θα παρουσιαστούν αναλυτικά όλες οι δυνατότητες και τα εργαλεία που προσφέρει το Facebook για την επιτυχημένη προβολή και προώθηση της επιχείρησής σας. Θα μελετήσουμε στατιστικά και δείκτες από πραγματικές καμπάνιες και θα αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα. Θα εντοπίσουμε τις σωστές πρακτικές και θα επισημάνουμε τα λάθη που πρέπει να αποφύγουμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση μίας  καμπάνιας. Θα μάθουμε τους κανόνες και τα μυστικά επιτυχίας και θα σχεδιάσουμε τη στρατηγική της δικής σας παρουσίας στο Facebook. Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθετε να χρησιμοποιείτε όλες τις απαραίτητες τεχνικές για τη δημιουργία, διαχείριση και βελτιστοποίηση επιτυχημένων διαφημιστικών campaigns, με στόχο τη σωστή προβολή και επικοινωνία, την προσέλκυση νέων πελατών και την αύξηση των πωλήσεων.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ» απο το Παν. Αιγαίου

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία  με τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης TASEIS στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους στον τομέα της δια βίου μάθησης οργανώνουν και υλοποιούν επιμορφωτικό πρόγραμμα διάρκειας 432 ωρών που παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις στο Marketing και τις πωλήσεις στον τουρισμό.  Το επιμορφωτικό πρόγραμμα ανοίγει το δρόμο στους συμμετέχοντες για την κατανόηση και εμπέδωση της διαδικασία και των σταδίων του στρατηγικού τουριστικού Μάρκετινγκ και της οργάνωσης των πωλήσεων, προκειμένου να μπορούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αναπτυσσόμενης τουριστικής αγοράς από την θέση που κατέχουν ή πρόκειται να αναλάβουν, ώστε να μπορούν να συνεισφέρουν στην αύξηση της πελατείας και των εσόδων των τουριστικών επιχειρήσεων.

Σεμινάριο Google AdWords - Μάθετε να κάνετε τις δικές σας διαφημιστικές καμπάνιες

google ads seminario

Σεμινάριο Google AdWords
Επιτυχημένες Διαφημιστικές Καμπάνιες στην ΠΡΑΞΗ!!!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Δημιουργήστε με επιτυχία διαφημιστικές καμπάνιες στο Google AdWords και αυξήστε άμεσα τις πωλήσεις σας. Μάθετε όλα τα μυστικά και τις τεχνικές για αποτελεσματικότερες καμπάνιες, με χαμηλό κόστος. Ξεκινήστε άμεσα να προβάλλετε στοχευμένα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Προσεγγίστε το κατάλληλο κοινό και αποφύγετε τις παγίδες και τις περιττές χρεώσεις. Μετατρέψτε το κόστος διαφήμισης σε επένδυση!

Σεμινάριο "Βιομηχανικό (Β2Β) Marketing" με τον Γ. Αυλωνίτη

B2B MARKETING seminario george avlonitis

Το Σεμινάριο «Βιομηχανικό (Business-to-Business ή Β2Β) Μάρκετινγκ» με προσκεκλημένο ομιλητή τον Γιώργο Αυλωνίτη, Ομότιμο Καθηγητή Μάρκετινγκ του Ο.Π.Α., Επισκέπτης Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Strathclyde, Η.Β. και Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγ, απευθύνεται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη, πωλητές και επαγγελματίες καθώς και σε ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που προμηθεύουν με προϊόντα και υπηρεσίες βιομηχανικές επιχειρήσεις, βιοτεχνίες, δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς, ιδρύματα κ.λπ.

Δημιουργήστε το δικό σας MARKETING PLAN...σεμινάριο με τον Γιώργο Αργυρούδη

εργαστήριο marketing plan

ΣΚΟΠΟΣ
Να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες τις κατάλληλες γνώσεις, να μάθουν να θέτουν τα σωστά ερωτήματα, προκειμένου να ακολουθούν μεθοδικά συγκεκριμένα βήματα για την εκπόνηση ενός πλάνου μαρκετινγ για την επιχειρήση τους.

ΧΡΟΝΟΣ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
12 Νοεμβρίου 2016 | 10:00 - 15:00
Αιόλου 72, 7ος όροφος, Αθήνα

Ηλεκτρονική Δικτύωση για αύξηση της πελατείας | social media marketing για στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες και πωλητές

 

Ηλεκτρονική Δικτύωση για αύξηση της πελατείας
Social media marketing για στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες και πωλητές με έμφαση στο Facebook, Twitter, LinkedIn)
Ημερομηνία: 19 Νοεμβρίου 2017, 10:00 17:00

 

Ποιοι πρέπει να παρακολουθήσουν το σεμινάριο;

SOCIAL MEDIA MARKETING με τον Α.Πασχόπουλο

SOCIAL MEDIA MARKETING
ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ & ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

Infographic-Shows-the-Good-and-Bad-of-Social-Media-MarketingΕισηγητής: Αρσένης Πασχόπουλος
Διάρκεια: 12 εκπαιδευτικές ώρες
Κόστος: €260 / άτομο
Χρόνος Διεξαγωγής:
10 -11 Δεκεμβρίου 2015, ώρες σεμιναρίου: 10:00 - 15:00
Τόπος Υλοποίησης: Καπνικαρέας 19α - Πλάκα

Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν μια επαφή με τα social media και θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους έτσι ώστε να μπορέσουν, επιλέγοντας τα κατάλληλα εργαλεία, να δημιουργήσουν και να θέσουν σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο marketing στα social media.

ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ MARKETING με τους Γ. Σταμάτη & Δ. Διοματάρη

Όλα τα βήματα για την επίτευξη αποτελεσματικού εξαγωγικού marketing!

ΣΤΟΧΟΙ

  • Η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην βήμα-βήμα ανάπτυξη όλων των θεμάτων που αφορούν τις εξαγωγές (Εξαγωγικό marketing, Έρευνα αγοράς, Διεθνείς Πωλήσεις, Documentation, Ασφάλεια πιστώσεων, Μεταφορές)
  • Ο εμπλουτισμός των γνώσεων που ήδη προϋπάρχουν, μέσα από ένα νέο τρόπο παρουσίασης και ανάλυσης των δεδομένων.
  • Η δημιουργία και ανάπτυξη συνθηκών εξέλιξης σε ικανά στελέχη.
  • Η βελτίωση του επιπέδου γνώσεων, στάσεων, συμπεριφορών και τεχνικών στους τομείς των Εξαγωγικών Πωλήσεων, της Εξυπηρέτησης πελατών Εξωτερικού και του Management αυτών των πωλήσεων

ΧΡΟΝΟΣ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
8 εκπαιδευτικές ώρες | 13 Οκτωβρίου 2016 | 10:00 - 17:00
Αιόλου 72, 7ος όροφος, Αθήνα

PRESENTATION SKILLS με την Έφη Δημολίτσα

Presentation-Training mini

Τίτλος Σεμιναρίου: Presentation Skills
Ολοκληρωμένη, μοναδική προσέγγιση
για τη δημιουργία απέριττων και αποτελεσματικών Παρουσιάσεων

Εισηγήτρια: Έφη Δημολίτσα
Χρόνος Διεξαγωγής: 14-15 Μαΐου 2015 (Πέμπτη & Παρασκευή) ωράριο: 9:30 – 18:30

Εγγραφή στο RSS - Marketing

Μας εμπιστεύτηκαν

Taseis Newsletter

Δείτε τα τελευταία νέα μας

100% spam free.

ISO 9001:2015

Η Taseis Management εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013

H Taseis Management έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχει.

ISO 27001:2013 logo

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Taseis Management ΕΠΕ Αιόλου 72, 10559, Αθήνα
tel: 210 3310240 - 241 fax: 210 3310267
e-mail: info[at]taseism.gr

Τρόποι Πληρωμής